هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان و ثبت اطلاعات فرهنگیان در سامانه ltms

آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان و ثبت اطلاعات فرهنگیان در سامانه ltms مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: یکی از نکات مهمی که در طرح رتبه‌بندی معلمان نهایی شده این است که میزان دریافت حقوق هر شخص با خود شخص سنجیده می‌شود؛ یعنی درصد‌های افزایش حقوق هر فرد نسبت به حقوق خود فرد است که این موضوع به عدالت نزدیک‌تر است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 22
کد خبر: ۱۳۴۷۲۶

به گزارش راهبردمعاصر، سید امیر شوشتری در خصوص آخرین وضعیت طرح رتبه‌بندی معلمان در استان اظهار کرد: اجرای آیین‌نامه توسط وزارت آموزش وپرورش، دو نفر از نمایندگان مجلس، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی کشور مطابق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی تدوین و جهت تایید و تصویب به هیأت دولت ارسال شده است.

وی افزود: در این طرح مطرح شده است کلیه فرهنگیان مشمول رتبه‌بندی تا ۳۱ شهریور امسال در یکی از پنج رتبه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم رتبه‌بندی می‌شوند.

شوشتری تاکید کرد: یکی از نکات مهمی که در این مصوبه نهایی شده این است که میزان دریافت حقوق هر شخص با خود شخص سنجیده می‌شود؛ یعنی درصد‌های افزایش حقوق هر فرد نسبت به حقوق خودش است که این موضوع به عدالت نزدیک‌تر است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: اجرای این طرح در خراسان رضوی نیز دنبال شده است و بارگذاری فرم‌های مربوطه در سامانه ltms انجام شده که اعمال آن از ۳۱ شهریور ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود. این طرح شامل کلیه معلمان پیمانی، رسمی، آموزشی و شاغل در آموزش و پرورش (رسته آموزش) می‌شود.

شوشتری ضمن اشاره به اینکه کلیه همکاران مشمول بر اساس امتیاز مکتسبه در یکی از رتبه‌های مندرج در قانون قرار خواهند گرفت، گفت: به این ترتیب ۵۵ درصد معلمان رسمی استان در رتبه‌های ۳ تا ۴ قرار می‌گیرند، درحالی که در ابتدا دوسال سابقه کاری برای شرکت دادن معلمان در طرح رتبه‌بندی پیش شرط بود، اما اکنون معلمان از بدو ورود می‌توانند وارد این طرح شوند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی با بیان اینکه ملاک‌های رتبه‌بندی این طرح بر اساس شاخص عمومی، تخصصی و حرفه‌ای مندرج در آیین‌نامه خواهد بود، تاکید کرد: ۷۶ هزار معلم خراسان رضوی به غیر از نیرو‌های دارای حکم اداری محض و نیرو‌های خرید خدمات در این طرح شرکت داده می‌شوند و با اجرای این طرح افزایش حقوق معلمان بین یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان تا ۷ میلیون تومان اعمال خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار