رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

خاخام صهیونیست: عادی سازی روابط با ریاض تنها به زمان مناسب نیاز دارد

خاخام صهیونیست: عادی سازی روابط با ریاض تنها به زمان مناسب نیاز دارد یک خاخام صهیونیست پس از سفر به عربستان سعودی تصریح کرد که در روند عادی‌سازی روابط بین ریاض و تل‌آویو، تنها مسئله، زمان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 21
کد خبر: ۱۳۴۵۵۹

به گزارش راهبردمعاصر، خاخام «استیون بورگ» مدیر اجرایی شرکت یهودی ارتدوکسی «آیش گلوبال» که مقر آن، قدس اشغالی است، می‌گوید که در روند عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی، تنها مسئله، زمان است.

به اعلان کانال ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی، خاخام بورگ که اخیرا به همراه شماری از تجار صهیونیست به بحرین و عربستان سعودی سفر داشته، عربستان را کشوری شگفت انگیز توصیف کرد و گفت: «کشوری را دیده که با جامعه تجاری که می‌خواهد برای رسیدن به یک وضعیت اقتصادی بهتر، از نفت دور شود، پیش می‌رود».

وی تصریح کرد: «در حالی که ریاض هنوز توافق نامه‌های ابراهیم برای عادی سازی روابط با اسرائیل را امضا نکرده، اما افرادی که در عربستان با آن‌ها صحبت کردم گفتند که در این مسیر، تنها مسئله، زمان است».

این خاخام صهیونیست مدعی شد: «این امر احتمالا دو سال طول بکشد.. جامعه عربستان جامعه‌ای محافظه کار است و آن‌ها باید کشور را به جلو ببرند. اما خلاصه این است که ایران قضیه مشترک همه است.. آن‌ها به دور و بر خود نگاه می‌کنند و می‌گویند که اسرائیل واقعا مکانی است که می‌تواند از آن به سود اقتصادی برسیم».

وی ادامه دارد: «اگر یهودی باشید و طرفدار اسرائیل، دیگر در عربستان، هیچ مشکلی نخواهید داشت. آن‌ها بسیار مجذوب آن‌چه این‌جا در (اسرائیل) می‌گذرد، هستند و به نوعی منتظر هستند تا ما قدمی رو به جلو برداریم».

این در حالی است که طی سال‌های اخیر، گزارش‌ها و اخبار زیادی در خصوص روابط پشت پرده میان تل‌آویو و ریاض منتشر شده، اما مقامات سعودی آن را تکذیب می‌کنند و در عین حال می‌گویند که تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شرقی، شرط اساسی عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است.

امارات و بحرین در پانزدهم ماه سپتامبر سال ۲۰۲۰ میلادی اولین کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس بودند که روابط خود رسما با رژیم صهیونیستی با وساطت دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت آمریکا عادی‌سازی کردند. چند ماه پس از این گام، دو کشور مغرب و سودان نیز به ازای دریافت امتیازاتی از ایالات متحده آمریکا روابط خود را با تل‌آویو عادی‌سازی کردند.

دولت جدید آمریکا نیز به‌رغم آن‌که می‌گوید شیوه‌ها و برنامه‌های رئیس‌جمهور سابق آمریکا را ادامه نخواهد داد، اما اعلام کرده است که مسئله عادی‌سازی روابط کشور‌ها با تل‌آویو را ادامه خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار