دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

محرومیت حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم

آنتونیو گوترش اعلام کرد که از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۹ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 18
کد خبر: ۱۳۴۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر دبیر کل سازمان ملل متحد اعلام کرد: حدود ۲.۲ میلیارد نفر در جهان به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست وزیران بهداشت و آب برای همه بخش ها گفت: بهداشت و آب به توسعه پایدار و ایجاد دنیایی بهتر، سالم تر و عادلانه تر برای همه کمک می کند اما متاسفانه جهان در برآوردن این نیاز اساسی برای میلیاردها انسان ناکام است.

وی ادامه داد: از هر سه نفر روی زمین بیش از یک نفر یعنی حدود ۲.۲ میلیارد نفر به آب آشامیدنی سالم دسترسی ندارند.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: همچنین ۸۸۴ میلیون نفر بدون هیچ گونه خدمات اولیه آب آشامیدنی زندگی می کنند.

این مقام ارشد سازمان ملل متحد ادامه داد: حدود ۴.۲ میلیارد نفر به خدمات بهداشتی ایمن دسترسی ندارند و تخمین زده می شود که سه میلیارد نفر بدون امکانات اولیه شستشوی دست زندگی می کنند.

گوترش افزود: آب و بهداشت باید حقوق اساسی بشر برای همه مردم در نظر گرفته شود. این دو همچنین سنگ بنای سیستم های بهداشت عمومی هستند که اهمیت آنها در طول همه گیری کرونا برجسته شد.

دبیر کل سازمان ملل اظهار داشت: من همچنان خواستار دسترسی به آب سالم و بهداشت در همه مراکز مراقبت های بهداشتی تا سال ۲۰۳۰ هستم./ایرنا

ارسال نظر