رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

زلنسکی خواستار تحریم حداکثری روسیه شد

رئیس‌جمهور اوکراین در سخنرانی مجازی برای نشست داووس، خواستار تحریم‌های حداکثری علیه روسیه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 23
کد خبر: ۱۳۴۹۹۳

به گزارش راهبردمعاصر، همزمان با ادامه تنش‌های غربی‌ها با روسیه بر سر اوکراین، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور این کشور روز دوشنبه (امروز) خواستار تشدید فشار‌های تحریمی علیه مسکو شده است.

بنا بر گزارش منابع خبری غربی از قبیل خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس»، رئیس‌جمهور اوکراین در یک سخنرانی ویدئو کنفرانسی برای نشست مجمع جهانی اقتصادی داووس علیه روسیه موضع گرفت.

ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین در این نشست از نمایندگان کشور‌های حاضر در نشست داووس و دیگر کشور‌های جهان خواست که تحریم‌های «حداکثری» علیه روسیه اعمال کنند.

به ادعای رئیس‌جمهور اوکراین، برای «توقف تجاوز روسیه»، تحریم‌ها علیه این کشور باید گسترش یافته و شامل تحریم نفتی، مسدود شدن تمامی بانک‌های این کشور و قطع کامل تجارت با روسیه شود.

وی با اشاره به تحولات میدانی درگیری‌ها با روسیه اعلام کرد که ارتش اوکراین پیشروی‌های نظامیان روس را کم کرده و شجاعت مردم اوکراین باعث برانگیختن وحدت جهان دموکراتیک شده است؛ وحدتی که به گفته او قبلا دیده نشده بود.

سخنرانی مجازی زلنسکی، در اولین روز آغاز به کار نشست داووس در سوئیس انجام شده است. این نشست با حضور مقامات و نمایندگان برخی کشور‌ها و شرکت‌های بزرگ قرار است طی چهار روز برگزار شود.

نشست سال جاری داووس بعد از دو سال وقفه ناشی از همه گیری ویروس کرونا، امسال به صورت حضوری برگزار می‌شود.

طبق گزارش آسوشیتدپرس، یک هیات بزرگ دولت اوکراین که به صورت حضوری در نشست داووس شرکت کرده است، خواستار حمایت بیشتر غرب در مبارزه این کشور علیه روسیه است.

ولودیمیر زلنسکی در سخنرانی برای حاضران نشست داووس خطاب به آن‌ها گفت: «اگرچه روسیه جنگ خود را در اوکراین در سال ۲۰۱۴ آغاز کرد، ما از حمایت (کشورهی غربی) قدردانی می‌کنیم.

رئیس‌جمهور اوکراین دخطاب به شرکت‌کنندگان نشست مجمع اقتصادی داووس این سوال را مطرح کرد: اگر کشور‌ها روسیه را قبل از سال ۲۰۲۲ تحریم می‌کردند، جنگ در اوکراین تا این حد افزایش می‌یافت یا خیر؟».

وی سپس تاکید کرد که «ما باید رویکرد را تغییر دهیم، نه برای پاسخ، بلکه برای اقدام پیشگیرانه... ما باید در پاسخ به جنگ در اوکراین با واقعیت‌های جدیدی منطبق شده و ابزار‌های جدیدی ایجاد کنیم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر