اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

زلنسکی: برای حصول توافق با روسیه، امتیاز ارضی نمی‌دهیم

زلنسکی: برای حصول توافق با روسیه، امتیاز ارضی نمی‌دهیم رئیس‌جمهور اوکراین با بیان اینکه کی‌یف در دفع حملات اخیر روسیه از جنگنده‌های آمریکایی اف-۱۶ استفاده کرده است، از نخستین پرتاب موفقیت‌آمیز موشک بالستیک ساخت اوکراین خبر داد. او همچنین مخالفتش با اعطای امتیاز ارضی در ازای صلح را ابراز کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت نیرو‌های مسلح این کشور در حمله اخیر روسیه به این کشور از جنگنده‌های اف-۱۶ برای رهگیری موشک‌ها استفاده کرده‌اند. او با ادعای اینکه جنگنده‌های اف-۱۶ تا امروز نتایج خوبی را ثبت کرده‌اند، گفت در دفع حملات اخیر روسیه به خاک اوکراین از این جنگنده‌ها استفاده شده است.

رئیس‌جمهور اوکراین با بیان این ادعا که اوکراین در روز‌های گذشته دستاورد‌های بیشتری در منطقه کورسک داشته، گفت با فرمانده کل ارتش اوکراین در این باره و در مورد استفاده از جنگنده‌های آمریکایی گفتگو کرده است.

زلنسکی از تمامی سربازان و فرماندهانی که در جبهه‌های مختلف جنگ مشغول هستند تقدیر کرد و گفت در دیدار با مقامات ستاد نیرو‌های مسلح کشورش درباره حملات روسیه به شبکه انرژی اوکراین گفتگو کرده است.

رئیس‌جمهور اوکراین گفت: «وضعیت سازه‌های حفاظتی تاسیسات انرژی را به طور کامل بررسی کردیم و تصمیمات مهمی نیز در این زمینه اتخاذ شد.»

زلنسکی با بیان این ادعا که اوکراین توان تولید ۱.۵ تا ۲ میلیون پهپاد در سال میلادی جاری را دارد، گفت کی‌یف بودجه کافی برای تولید این پهپاد‌ها را ندارد و ابراز امیدواری کرد که در نشست آتی سازمان ملل در نیویورک، با «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ملاقات داشته باشد.

او گفت اوکراین سعی دارد کاری کند که نیرو‌های روسیه توان کنترل منطقه دونتسک را از دست بدهند، زیرا برای کنترل منطقه کورسک، روسیه باید نیروهایش را از اوکراین خارج کرده و به آن منطقه منتقل کند.

رئیس‌جمهور اوکراین قصد دارد در ماه سپتامبر یک «طرح پیروزی» را به جو بایدن ارائه کند، طرحی که شامل امنیت اوکراین، عملیات کورسک، فشار دیپلماتیک بر روسیه و جنبه‌های اقتصادی بوده و انتظار می‌رود به هریس و ترامپ نیز ارائه شود.

او همچنین از ساخت نخستین موشک بالستیک تولید اوکراین خبر داد و گفت این کشور برای نخستین‌بار یک پرتاب آزمایشی موفقیت‌آمیز از این موشک بالستیک را به ثبت رسانده است.

زلنسکی با بیان اینکه نیرو‌های روسیه پیش از آغاز عملیات کورسک، پیشروی سریع‌تری در خاک اوکراین داشتند، گفت این جنگ با گفتگو و مذاکره به پایان خواهد رسید، اما کی‌یف می‌خواهد موضع قدرتمندی در مذاکرات داشته باشد. او تاکید کرد اوکراین حاضر نیست برای حصول توافق با روسیه، امتیاز ارضی بدهد.

او همچنین گزارش‌های منتشرشده مبنی بر اینکه حمله اوکراین به کورسک موجب لغو مذاکرات آتش‌بس مسکو و کی‌یف در قطر شده را رد کرد و گفت اینها به یکدیگر ارتباطی ندارند.

علاوه بر این، زلنسکی مدعی شد عملیات اوکراین در کورسک توانسته نیرو‌های روسیه در خارکیف را متوقف کند و مسئله کنترل دوباره مناطق «سومی» و چرنیخوف توسط روسیه را حل کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار