ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

آمریکا محموله نفتی ایران را مصادره کرد

آمریکا محموله نفتی ایران را مصادره کرد ۳ منبع آگاه اعلام کرد که آمریکا رسما یک محموله نفت توقیف شده ایران در یک نفتکش با خدمه روس را ضبط کرده و درحال ارسال آن به خاک خود است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۵۰۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فاینانشیال پست، 3 منبع آگاه اعلام کردند که آمریکا رسما محموله نفت ایران را که اخیرا در نزدیکی سواحل یونان توقیف شده بود را ضبط کرده است.

این نفتکش به دلیل شرایط بد آب و هوایی مجبور شده به سواحل یونان پناه ببرد که در آنجا گارد ساحلی یونان این نفتکش را توقیف و به درخواست نظام قضایی آمریکا نفت آن را تسلیم طرف آمریکایی کرده است.

این نفتکش ابتدا به بهانه تحریم‌های اتحادیه اروپا توقیف شد‌.

به گفته یک منبع آگاه روز پنجشنبه گذشته وزارت دادگستری آمریکا به یونان اعلام کرده که محموله نفت این کشتی ایرانی است.

منابع آگاه بدون ارائه جزئیات بیشتر اعلام کرده‌اند که نفت این شناور حالا به یک نفتکش دیگر که از سوی آمریکا اجاره شده است منتقل شده و در حال انتقال به خاک آمریکا است.

کشور ایران ‌‌در واکنش به این اقدام کاردار یونان را احضار کرد و این اقدام را دزدی بین المللی عنوان کرد‌ و در بیانیه‌ای از دولت یونان خواست که فوراً به تعهدات بین‌المللی خود عمل کند.

در این بیانیه آمده است: یک فروند کشتی تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران از سوی دولت یونان در سواحل این کشور نگه داشته و بار آن با حکم دادگاه و با هماهنگی دولت آمریکا، توقیف شد درحالی که این کشتی به منظور حفظ ایمنی پرسنل و کشتی، به سواحل یونان پناه برده است اما متاسفانه هیچ گونه همکاری و کمک‌رسانی با کشتی مدنظر قرار نگرفته و توسط نیروهای نظامی، تخلیه بار صورت گرفته که این اقدام، مصداق بارز دزدی دریایی است.

نفتکش توقیف شده پگاس نام داشته که با پرچم ایران بوده و خدمه روسی داشته است و البته نام آن به لانا تغییر داده شده است. مقصد این نفتکش ترکیه بوده است و گفته می‌شود این محموله 115 هزار تن حجم داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار