گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

امیرعبداللهیان: ایران ظرفیت ها‌ی ممتازی در حوزه‌های حمل و نقل و ترانزیت دارد

امیرعبداللهیان: ایران ظرفیت ها‌ی ممتازی در حوزه‌های حمل و نقل و ترانزیت دارد رئیس مجمع جهانی اقتصاد در دیدار امیرعبداللهیان ابراز امیدواری کرد مذاکرات وین به نتیجه مورد نظر برسد و زمینه بهره گیری از توانمندی‌های ایران در احیای اقتصاد منطقه و جهان بیش از پیش فراهم شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 26
کد خبر: ۱۳۵۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس با «بورگه برنده»، رئیس مجمع جهانی اقتصاد و وزیر خارجه سابق نروژ دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن اشاره به اهمیت دیپلماسی اقتصادی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، به تبیین برخی حوزه‌های اولویت دار آن پرداخت.

وی با یاداوری ظرفیت‌های ممتاز ایران در حوزه‌های حمل و نقل و ترانزیت منطقه‌ای و بین المللی و نیز صنایع نفت و گاز کشور، گسترش همکاری و تجارت با کشور‌های پیرامونی را اولویت سیاست همسایگی جمهوری اسلامی ایران برشمرد.

وزیر امو خارجه همچنین به اقتضائات بازسازی اقتصاد جهانی پس از کرونا اشاره کرد و ابتکار رئیس جمهور اسلامی ایران در نشست سران کشور‌های صادرکننده گاز در قطر تحت عنوان «گاز برای بازسازی اقتصاد جهانی در دوره پس از کرونا» را در این راستا خوانذ و آمادگی ایران برای کار مشترک با مجمع جهانی اقتصاد با هدف شناساندن ظرفیت‌های این ابتکار را اعلام کرد.

رئیس مجمع جهانی اقتصاد نیز با استقبال از دیپلماسی اقتصادی ایران بویژه گسترش تعاملات با همسایگان، اظهار علاقه مقامات کشور‌های حاشیه خلیج فارس در نشست داوس ۲۰۲۲ برای گسترش همکاری اقتصادی با ایران را نیز یادآور شد و آمادگی مجمع جهانی اقتصاد برای بررسی پیشنهادات وزیر امور خارجه را نیز اعلام کرد.

بورگه برنده همچنین ابراز امیدواری کرد مذاکرات ایران و قدرت‌های جهانی با هدف احیای برجام به نتیجه مورد نظر برسد و زمینه بهره گیری از توانمندی‌های ایران در احیای اقتصاد منطقه و جهان بیش از پیش فراهم شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار