هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد سردار شکارچی: آرزوی شهید طهرانی مقدم یعنی نابودی اسرائیل محقق خواهد شد سردار فدوی: در جنگ 12 روزه همه ابرقدرت‌ها پای کار آمدند اما شکست خوردند عراقچی در نامه به گوترش: آمریکا باید خسارت ناشی از جنگ را جبران کند ابلاغ قانون حذف چهار صفر از پول ملی توسط رئیس مجلس  اسماعیل سقاب اصفهانی کیست؟ آخرین وضعیت پرداخت فوق العاده خاص کارمندان دولت

سیاست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب حضور نمایشی و تشریفاتی خانم‌ها نیست

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: همیشه در گفتگوها و مذاکرات با آقایان رؤسای ائتلاف استان‌ها بر این تأکید کرده‌ایم که سیاست شورای ائتلاف حضور نمایشی و تشریفاتی خانم‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۸۰۸

به گزارش راهبرد معاصر غلامعلی حدادعادل رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست مجازی بانوان شورای ائتلاف سراسر کشور، اظهار داشت: همیشه در گفتگوها و مذاکرات با آقایان رؤسای ائتلاف استان‌ها بر این تأکید کرده‌ایم که سیاست شورای ائتلاف حضور نمایشی و تشریفاتی خانم‌ها نیست؛ حضور توده‌وار در مراسمات ملی برای ما کافی نیست و معتقدیم خانم‌ها باید در تصمیم‌گیری‌ها حضور داشته باشند.

 

وی تصریح کرد: خانم‌ها را رکن مهمی از کار سیاسی خودمان می‌دانیم و معتقدیم باید غفلت 4 دهۀ گذشته را جبران کنیم. به صراحت می‌گویم که ما از ظرفیت این همه نیروی زن متدین انقلابی در این 43 سال غفلت کرده‌ایم و هیچوقت آنطور که باید از این نیرو برای خدمت به انقلاب استفادۀ شایسته نشده است.

 

حدادعادل خاطرنشان کرد: البته اینکه خانم‌ها در تصمیم‌گیری‌ها باید بیشتر جدی گرفته شوند راهی است که باید طی چند سال طی شود و با یک روز و دو روز یا دادن بخشنامه و سخنرانی انجام نمی‌شود. باید بارها و بارها به مسئولین نهادهای مختلف یادآوری کنیم که در بین خانم‌ها افراد نخبه مدیر دلسوز زیاد هستند و خانم‌ها را باید در اداره کشور جدی گرفت.

 

وی افزود: امروز اگر تشکیلات سیاسی ما پیش روی خود انتخابات ندارد، وظیفۀ ما تلاش برای حفظ نتیجۀ انتخابات قبلی است؛ روش آن هم این است که در مقابل غوغاسالاری عده‌ای که می‌گویند چارۀ حل مشکلات اقتصادی نیست و راه‌حل سیاسی دارد و باید تسلیم آمریکا شویم، بایستیم و به دولت کمک کنیم که از این مرحله بگذرد.

 

حدادعادل تصریح کرد: به عنوان انسان مسلمان ایرانی که صدها هزار شهید داده‌ایم تا استقلال کسب کنیم، حق نداریم این استقلال که با خون به دست آمده را تحویل آمریکا بدهیم و بگوییم بیا برای ما تصمیم بگیرد.

 

رئیس شورای ائتلاف با اشاره به گذشت حدود 9 ماه از شروع به کار دولت آیت‌الله رئیسی، گفت: تلاش آقای رئیسی این است که در موضوع مذاکرات منافع ملی کاملاً تأمین شود و مهمترین کاری هم که امروز به آن مشغول است، همین جراحی اقتصادی و تصمیماتی است که برای یارانه می‌گیرد.

 

وی یادآور شد: دولت با صداقت وارد کار شجاعانه‌ای شده که دولت قبل جرأت انجامش را نداشت. البته تعبیر جرأت نداشتن، خوشبینانه‌ترین تعبیری است که من می‌توانم بکار ببرم. حالا این دولت آمده و تن به این کار داده است و ما باید از طریق تبیین و توضیح مسائل به دولت کمک کنیم.

 

حدادعادل در ادامه و در پاسخ به سؤالات مهمانان این وبینار، توضیح داد: ما باید برای ترمیم شورای ائتلاف در سراسر کشور برنامه داشته باشیم و با تغییراتی که داریم در شورای ائتلاف مرکز ایجاد می‌کنیم، تا چند ماه دیگر نیروهای تازه‌نفس و جدیدی وارد شورای ائتلاف در دبیرخانه خواهند شد؛ سپس برای ترمیم شوراها در سراسر کشور نیز برنامه‌ریزی خواهیم کرد و تا پایان سال عقب‌ماندگی‌ها را جبران می‌کنیم.

 

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب همچنین توضیح داد: برای اینکه مشخص شود کدامیک از نمایندگان معرفی‌شده توسط شورای ائتلاف از نظر کمی و کیفی چگونه عمل کرده‌اند چند ماه است طرحی را آماده کرده‌ایم که کلیات آن در شورای ائتلاف مرکز نیز تصویب شده است و در چند ماه آینده اجرایی می‌شود.

 

وی گفت: در این طرح عملکرد نمایندگان را از طریق خود شورای ائتلاف، نمایندگان و سایر ابزارهایی که در دسترس هست ارزیابی می‌کنیم و برای هر نماینده کارنامه‌ای درست می‌کنیم تا سلوکش با مردم، ساده‌زیستی و میزان خدمتگذاری‌اش مورد ارزیابی قرار گیرد تا برای انتخابات آینده به نحو مستدل و مستند بتوانیم به افراد بگوییم نمرۀ قبولی آورده‌اند یا نه.

 

گفتنی است در این نشست که مسئولین امور بانوان شورای ائتلاف سراسر کشور حضور داشتند، تعدادی از افراد به بیان نکات و نظرات خود پرداختند و «فاطمه قاسم‌پور، مسئول کمیته بانوان شورای ائتلاف» نیز توضیحاتی را دربارۀ برنامه‌های آیندۀ کمیته بانوان ارائه کرد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار