جزئیات حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

جزئیات حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی جزئیات حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۶ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۰۹

اقبال شاکری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره حذف کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها اظهار کرد: پیگیری اصلاح قانون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری‌ها که به کمیسیون ماده ۱۰۰ مشهور است، از زمانی که آقای رئیسی ریاست قوه قضائیه را بر عهده داشت، آغاز شد.

وی ادامه داد: مجلس شورای اسلامی با ارائه طرحی درباره این ماده قانونی، جلسات متعددی با دستگاه‌های مختلف برگزار و اصلاحاتی در آن ایجاد کرد؛ قانون اصلاح شده از کمیسیون مربوطه خارج شده و اکنون در نوبت ورود به صحن مجلس قرار دارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امیدواریم این طرح طی یک تا ۲ ماه آینده وارد صحن و جزئیات آن بررسی شود، تصریح کرد: در راستای اصلاح این قانون، کمیسیون‌های مندرج در ماده ۱۰۰ حذف می‌شود چراکه اساساً چیزی به اسم تخلف که بخواهد به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده شود، وجود نخواهد داشت.

وی افزود: هرگونه تخلف باید در همان مراحل اولیه برطرف شود و افرادی که در این زمینه کوتاهی کنند با آن‌ها برخورد می‌شود ضمن اینکه ملک ساخته شده برای مالک هیچ سودی نخواهد داشت، زیرا امکان انجام هیچگونه امور اداری درباره آن وجود ندارد بنابراین جز تخریب یا اصلاح آن راه دیگری ندارد؛ در واقع اگر کسی ساختمانی را با تخلف بسازد نه امکان اجاره، فروش یا تغییرکاربری خواهد داشت و نه می‌تواند برای آن پایان کار اخذ کند، بنابراین ملک ساخته شده روی دستش باقی می‌ماند.

شاکری گفت: فلسفه ایجاد کمیسیون ماده ۱۰۰ این بود که درباره تخلف شکل گرفته تصمیم‌گیری شود و بسیاری از افراد مرتکب تخلف می‌شدند و عوامل درگیر تخلف نیز در اکثر مواقع چشم خود را به روی تخلف می‌بستند! با تصویب نهایی اصلاح قانون ماده ۱۰۰ و تأیید شورای نگهبان چیزی به اسم کمیسیون ماده ۱۰۰ نخواهیم داشت و هر نقشه‌ای که سازمان نظام مهندسی تأیید می‌کند باید تا پایان کار همان را اجرا کند.

وی خاطرنشان کرد: با اصلاح این قانون می‌توان امیدوار بود که تخلفات حوزه ساخت و ساز به حداقل ممکن برسد. /تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار