جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

لهستان ارسال رایگان سوخت به اوکراین را متوقف کرده است

لهستان ارسال رایگان سوخت به اوکراین را متوقف کرده است «آنا مسکو» وزیر محیط زیست لهستان خبر داد که کشورش ارسال رایگان سوخت به اوکراین را متوقف کرده است، اما به فروش آن به طور منظم ادامه می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر علی‌رغم ادعاهای کشورهای اروپایی درباره حمایت از اوکراین برای مقابله با قطع احتمالی گاز به این کشور، لهستان امروز (دوشنبه) عرضه سوخت رایگان به کی‌یف را قطع کرد.

«آنا مسکو» وزیر محیط زیست لهستان خبر داد که کشورش ارسال رایگان سوخت به اوکراین را متوقف کرده است، اما به فروش آن به طور منظم ادامه می‌دهد.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، مسکو با بیان اینکه اولویت سوخت برای بازار داخلی لهستان است، درباره این اقدام توضیح داد: «هم اکنون، عرضه تجاری سوخت توسط شرکت نیمه‌دولتی اورلِن انجام می‌شود».

وی با بیان اینکه شرکت‌های سوخت اوکراینی باید خودشان با وضعیت فعلی کنار بیایند، اظهار داشت: «[سوخت رایگانی] که ما ارائه می‌کردیم پاسخی به بحران (جنگ با روسیه) است، اما این بخش اکنون به خوبی سازماندهی شده، بنابراین پتانسیل بازار (فروش سوخت) در آنجا (اوکراین) وجود دارد».

به نوشته ریانووستی، پیش از این مشخص شد که لهستان تصمیم گرفته است قرارداد خود را با شرکت روسی گازپروم زودتر از موعد مقرر فسخ کند؛ قراردادی که طبق آن سالانه تا ده میلیون متر مکعب گاز از روسیه دریافت می‌کند.

دولت لهستان قصد دارد این کمبود گاز را با کمک خرید گاز مایع از آمریکا و کشورهای عربی، و همچنین گاز طبیعی از نروژ جایگزین کند که انتظار می‌رود تا پایان سال جاری عملیات اجرایی آن آغاز شود.

پیش از این، «ماتئوش موراویتسکی» نخست‌وزیر لهستان از نروژ خواسته بود که درآمد ناشی از افزایش بهای نفت و گاز را در اختیار سایر کشورهای اروپایی قرار دهد. 

در حالی که بیشتر قراردادهای عرضه گاز به کشورهای اروپایی به یورو یا دلار است، ماه گذشته روسیه صادرات گاز به بلغارستان، لهستان و فنلاند را به دلیل امتناع دو کشور از پرداخت هزینه آن به روبل، قطع کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار