ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

زلنسکی بالاترین مقام امنیتی در خارکیف را برکنار کرد

زلنسکی بالاترین مقام امنیتی در خارکیف را برکنار کرد ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین، افسر ارشد سرویس‌های امنیتی خارکیف را به دلیل آنکه از آغاز تهاجم روسیه در ۵ اسفند گذشته به میزان کافی برای دفاع از شهر تلاش نکرده، برکنار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 30
کد خبر: ۱۳۶۰۵۵

به گزارش راهبردمعاصر، از تارنمای خبری رادیو آزاد اروپا، زلنسکی که روز یکشنبه برای نخستین بار به منظور بازدید از خط مقدم جنگ اوکراین با روسیه وارد خارکیف شده بود، گفت: من پس از آمدنم به اینجا همه چیز را فهمیدم. از همین رو رئیس سرویس امنیت منطقه خارکیف را برکنار کردم؛ چراکه او از روز‌های اول جنگ در دفاع از شهر، کم کاری کرده بود.

زلنسکی ساعاتی پس از بازدید از این شهر واقع در شمال شرق اوکراین که از روز‌های ابتدایی درگیری در معرض خطر حمله روسیه بوده است، این خبر را اعلام کرد.

او بدون ارائه جزئیات و فاش کردن نام رئیس امنیتی برکنار شده، افزود: مأموران انتظامی این موضوع را پی گیری خواهند کرد.

رئیس جمهوری اوکراین افزود: مقامات محلی خارکیف شامل ارتش، پلیس، شهردار و ادارات دولتی و منطقه ای، صد درصد همکاری داشته اند. همه برای پیروزی کار و نهایت تلاش خویش را می‌کنند.

زلنسکی بیان کرد: «متاسفانه این ادعا را نمی‌توان در مورد مسؤول محلی سرویس امنیتی اوکراین داشت.» این سرویس امنیتی با نام SBU نیز شناخته می‌شود.

وی خطاب به سربازان اوکراینی گفت: «شما جان خود را برای همه ما و برای کشورمان به خطر می‌اندازید.»

آندری یرماک رئیس دفتر زلنسکی، نیز در کانال تلگرامی خود سفر رئیس‌جمهوری به شهر خارکیف، دومین شهر بزرگ اوکراین را تأیید کرده است.

به گفته وی، ولودیمیر زلنسکی از ساختمان‌های مسکونی تخریب شده بازدید و تاکید کرده که ساختمان‌های جایگزین که ساخته خواهند شد، باید دارای پناهگاه باشند.

رئیس دفتر زلنسکی نوشته است که ٣١ درصد منطقه خارکیف هم‌اینک تحت اشغال روسیه است و این در حالی است که بتازگی پنج درصد دیگر توسط نیرو‌های اوکراینی از سربازان روسی باز پس گرفته شد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار