وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

اتریش: اتحادیه اروپا گاز روسیه را تحریم نخواهد کرد

کارل نهامر صدر اعظم اتریش روز سه شنبه (امروز) تایید کرد اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت واردات گاز طبیعی از روسیه در چارچوب اعمال تحریم‌ها علیه مسکو بحث و گفتگو نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 31
کد خبر: ۱۳۶۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر مقامات اتحادیه اروپا تاکید کردند پس از تحریم نفت روسیه به دلیل وابستگی شدید به گاز این کشور آن را نمی‌توانند تحریم کنند.
به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه راشاتودی، کارل نهامر صدر اعظم اتریش روز سه شنبه (امروز) تایید کرد اتحادیه اروپا درباره ممنوعیت واردات گاز طبیعی از روسیه در چارچوب اعمال تحریم‌ها علیه مسکو بحث و گفتگو نخواهد کرد.

نهامر در حاشیه دومین روز اجلاس اتحادیه اروپا در بروکسل به خبرنگاران گفت: «اولاف شولتس، صدراعظم آلمان نیز با صراحت گفته است که تحریم گاز روسیه در دستور کار قرار ندارد. تحریم واردات گاز از روسیه در بسته بعدی تحریمی اتحادیه اروپا بر مسکو گنجانده نخواهد شد.»

اتحادیه اروپا روز گذشته (دوشنبه) با ممنوعیت واردات نفت خام روسیه به عنوان بخشی از ششمین دور تحریم‌ها علیه مسکو موافقت کرد.

نهامر گفت: نفت روسیه را خیلی راحت‌تر می‌توان جایگزین کرد، اما مسئله گاز کاملا متفاوت است و به همین دلیل تحریم گاز در بسته تحریمی بعدی مطرح نخواهد بود.

نخست وزیر استونی هم روز سه شنبه (امروز) در بدو ورود به اجلاس در جمع خبرنگاران اذعان کرد اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه دشوار خواهد بود چرا که شهروندان اتحادیه اروپا تحت تاثیر این امر هستند.

اتحادیه اروپا به شدت به واردات گاز از روسیه وابسته است، اما پس از آغاز عملیات نظامی مسکو در اوکراین، به دنبال کاهش این وابستگی است. شرکت گازپروم روسیه، عرضه گاز به لهستان، بلغارستان، فنلاند و هلند را پس از اینکه این کشور‌ها با درخواست روسیه مبنی بر پرداخت هزینه‌ها به روبل موافقت نکردند، متوقف کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار