ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

بایدن: راکت انداز چندگانه در اختیار اوکراین می‌گذاریم

بایدن: راکت انداز چندگانه در اختیار اوکراین می‌گذاریم به رغم هشدار‌های روسیه به غرب درباره کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین، خبر‌ها از برنامه آمریکا برای ارسال موشک‌های با برد بیش از ۶۰ کیلومتر حکایت دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۱۱

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه آمریکایی به نقل از منابع مطلع خبر داد که دولت جو بایدن در نظر دارد به اوکراین موشک‌های هدایت‌شونده با بُرد بیش از ۶۰ کیلومتر بدهد.

روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داد، دولت بایدن قصد دارد به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای تقویت ارتش اوکراین، موشک‌های هدایت‌شونده دقیقی را در اختیارش قرار دهد که می‌توانند اهداف را از فاصله بیش از ۶۰ کیلومتر هدف قرار دهند.

منابع مطلع آمریکایی روز سه شنبه (دیروز) به این روزنامه خبر دادند، سامانه‌های پرتابی چندگانه موشکی که در حال بررسی هستند می‌توانند دو برابر بیشتر از بُرد هوویتزر M۷۷۷ شلیک کنند؛ سامانه‌ای که واشنگتن قبلا به اوکراین تحویل داده است.

این روزنامه بدون اشاره به تعداد دقیق موشک‌های هدایت‌شونده دارای برد بیش از ۶۰ کیلومتر که آمریکا می‌خواهد به اوکراین بدهد، خبر داد که در صورت تایید ارسال این موشک‌ها، اولین محموله ظرف چند هفته به اوکراین تحویل داده می‌شود.

یک مقام آمریکایی به وال استریت ژورنال گفت که آموزش دادن اوکراینی‌ها برای استفاده از این موشک‌ها حداقل ۱۰ روز زمان خواهد برد.

به گفته مقام‌های آمریکایی، این سامانه‌های موشکی ساخت شرکت لاکهید مارتین به نیرو‌های اوکراینی اجازه می‌دهند تا مواضع روسیه را در سرتاسر منطقه شرقی دونباس روسیه هدف قرار دهند.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه در اظهاراتی اعلام کرده بود که واشنگتن سامانه‌های موشکی به اوکراین نخواهد داد که این کشور را قادر به حمله به خاک روسیه بکند.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «از زمان آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین، دولت بایدن تا همین حالا ۱۴۰۰ سامانه ضد هوایی استینگر، ۵۵۰۰ (موشک دوش پرتاب) جاولین و صد‌ها پهپاد» در اختیار اوکراینی‌ها قرار داده است.

روسیه از روز ۵ اسفند (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد. /فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار