دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

نتایج رایزنی‌های ایران با مقامات عراق و سوریه برای رفع ریزگردها

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، نتایج رایزنی‌های صورت گرفته با مقامات عراق و سوریه برای رفع معضل ریزگردها را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 01
کد خبر: ۱۳۶۴۲۴

علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، صبح امروز چهارشنبه (11 خرداد) در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره سفر اخیر وی به عراق و سوریه برای پیگیری معضل ریزگردها، اظهار داشت: سفر ما به کشورهای اصلی منشأ ریزگردها، به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن کشور جمهوری اسلامی ایران بوده است.

وی افزود: در کشور عراق نشست بسیار مفصلی با وزیر امور خارجه، وزیر کشور، وزیر کشاورزی، وزیر منابع آبی، وزیر محیط زیست و نهایتا نخست‌وزیر این کشور داشتیم که همه درباره بحث ابتکار منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و اینکه بتوانیم یک همسویی و همگرایی در این زمینه ایجاد کنیم، نظر واحد داشتند. 

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: قرار شد در ٢١ تیرماه تفاهم‌نامه ای امضا شود و ظرفیت خوبی ایجاد و همچنین مقرر شد که جلسات کارشناسی برای مباحث عملیاتی برگزار شود. 

سلاجقه گفت: در کشور سوریه هم خوشبختانه تفاهم‌نامه‌ای امضا شد و برنامه بسیار خوب و رو به جلویی بود و بصورت پایلوت در شهر دیرالزور اجرایی خواهد شد.

وی افزود: نشست همتایان حوزه محیط زیست دو کشور و وزرای محترم نیرو و جهاد کشاورزی که مسئول بحث ریرگردها هستند نیز انجام می‌شود. در عین حال نشست‌های کارشناسی هم انجام می‌شود.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: نتایج خوبی به دست آمده و من پیش بینی میکنم اقدامات خوبی صورت می‌گیرد که در آینده سفر به کشورهای دیگر هم داشته باشیم.

کلمات کلیدی: سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار