جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

المیادین: «سلام فرمانده» به یک پدیده اجتماعی تبدیل شده است

شبکه المیادین با انتشار گزارشی اختصاصی، از تبدیل سرود «سلام فرمانده« به یک پدیده اجتماعی که به فراتر از مرزهای ایران نفوذ کرده و در بسیاری از کشورهای عربی و اسلامی در حال انتشار است، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۰ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 02
کد خبر: ۱۳۶۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر سرود ایرانی «سلام فرمانده» که در وصف امام زمان(عج) و آمادگی کودکان برای ایستادن در کنار منجی عالم بشریت سروده شده و  به صورت یک پویش مردمی گسترده، شهر به شهر در ایران اسلامی خوانده می‌شود، سوژه یکی از گزارش‌های ویژه شبکه المیادین لبنان شد.

 شبکه المیادین با انتشار گزارشی تصویری از این اجتماع بی‌نظیر و گسترده در ایران  برای استغاثه به امام زمان(عج) و سرود خواندن برای آن امام غایب، نوشت: «سرود "سلام فرمانده" در استان‌ها و شهرهای ایران به یک پدیده اجتماعی تبدیل شده و نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از مناطق دیگر جهان از جمله سنگال، کشمیر، فلسطین، سوریه، لبنان و عراق و نیز در شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های دیجیتال به طور موثری در حال انتشار است».

خبرنگار شبکه المیادین در تهران، با انتشار بخش‌هایی از اجتماع هزاران نفری مردمی برای خواندن این سرود، در توصیف حال و هوای حاکم بر شرکت‌کنندگان در اجتماع بزرگ «سلام فرمانده» می‌گوید: «مقابل این صحنه باشکوه و حضور مردمی غیر قابل شمارش، یک تصویر از خانمی که عبارات این سرود را با زبان اشاره و از صدق دل می‌خواند و عشق خود به امام زمانش را بیان می‌کند؛ کافی است که خلاصه‌ای از بسیاری از امور را نشان دهد». گزارشگر المیادین در ادامه می‌گوید: «این صحنه‌ای است که ما در استانها و شهرهای دیگر ایران دیده‌ایم و می‌بینیم. کوچک و بزرگ و کودکانی که سن آن‌ها زیر ده سال است، با روحی متحد، سرود عهد با امامی که منتظرش هستند، با عشق و اشتیاق می‌خوانند: سلام فرمانده».

«قاسم عوض بیگی» نویسنده و کارگردان ایرانی در گفت‌وگو با خبرنگار المیادین در خصوص انتشار این اثر گفت که مردمی که این اثر را دوست داشتند و خانواده‌های کودکانی که شاهد اقبال آن‌ها به این سرود بودند از تیم دست‌اندارکار این نماهنگ خواستند که به شهرها و استانهای آن‌ها بروند و این سرود را اجرا کنند. تا به جهان بگویند: بله ما از امام و رهبر خود حمایت می‌کنیم.

وی افزود که سلام فرمانده، یک اصطلاح نزدیک و ملموس برای جامعه ایرانی است و حمله معارضان و دشمنان به آن، حتی به انتشار بیشتر آن کمک کرد. معارضان و دشمنان از این می‌هراسند که انتشار این سرود، روحیه انقلابی را در نسل‌های بعدی در ایران بازسازی کند.

در ادامه گزارش المیادین آمده است: «سلام فرمانده؛ سرودی که امروز در هر خانه‌ای در ایران می‌شنویم دارای محتوای فرهنگی و انسانی با آهنگی تاثیرگذار و واژه‌هایی نورانی است. سرودی که به یک پدیده اجتماعی تبدیل شده و حتی از مرزهای ایران عبور کرده و به برخی کشورهای عربی و آفریقایی رسیده است».

نیمه شعبان مصادف با ۲۷ اسفندماه ۱۴۰۰ بود که نماهنگی با عنوان «سلام فرمانده» با نوای «ابوذر روحی» اجرا شد؛ سرودی با مضامین ساده و دلنشین. نماهنگ این سرود در صحن و سرای مسجد مقدس جمکران بلافاصله در شبکه‌های اجتماعی سپس در رسانه ملی پخش شد و مورد استقبال مردم قرار گرفت. اگرچه مخاطب سنی این اثر «دهه نودی‌ها» هستند، اما فرم موسیقی این سرود باعث شده که بزرگ‌تر‌ها نیز با کودکان خود همنوا شوند

ارسال نظر
آخرین اخبار