اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

دستور جدید آیت الله رئیسی درباره واریز یارانه‌ها

رئیس جمهور با تاکید بر استفاده از ظرفیت جامعه بانوان در سطوح مختلف مدیریتی کشور گفت: سخن از نقش آفرینی بانوان در جامعه مربوط به اشتغال نیست بلکه نیاز به این ظرفیت و استعدادها است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 03
کد خبر: ۱۳۶۶۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه های بیست و سومین سفر استانی دولت مردمی به استان آذربایجان شرقی در نشست با جمعی از نخبگان این استان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، در مورد اقدامات دولت برای مهار ویروس کرونا در کشور گفت: روزی که دولت را تحویل گرفتیم ۷۰۰ خانواده در روز بدلیل بیماری کرونا داغدار می شدند اما امروز وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد این رقم خوشبختانه صفر شده است.


رئیس جمهور درباره توجه به اجرای عدالت و عدالت محوری در جامعه خاطرنشان کرد: دولت محور برنامه های خود را بر عدالت قرار داده همانطور که بودجه ۱۴۰۱ بر اساس عدالت و با استفاده از سند آمایش سرزمینی تنظیم شده است.


رئیس جمهور با اشاره به انتقاد یکی از نخبگان از دقت ناکافی در دهک بندی پرداخت یارانه ها اظهار داشت: من هم موافق هستم که در دهک بندی ها دقت کامل نشده لذا تاکید کرده ام مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک بندی ها تا حد مقدور دقت کنند و حتما کسانی که معترض هستند یارانه به حسابشان ریخته شود.


رئیس جمهور استفاده از ظرفیت بانوان در سطوح مختلف مدیریتی را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: سخن از نقش آفرینی بانوان در جامعه مربوط به اشتغال نیست بلکه نیاز به این ظرفیت و استعدادها است.


رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بوم گردی و توسعه صنعت گردشگری در استان، اظهار داشت: در بوم گردی باید فرهنگ بومی، روستایی و عزت ملی حفظ شود و نباید فرهنگ شهدا به حاشیه برود.


رئیسی استفاده از ظرفیت نیروی انسانی بومی را در توسعه استان مهم برشمرد و گفت: مشورت با نخبگان و دلسوزان خوب است اما مسئولان و استانداران باید تصمیم گیرنده نهایی باشند.


رئیس جمهور تاکید کرد: دولت قومیت های مختلف در کشور را تهدید نمی داند بلکه این یک فرصت برای کشور است و باید از این فرصت استفاده کرد./ ایسنا

ارسال نظر