علائم بیماری تب کریمه کنگو چیست؟-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

علائم بیماری تب کریمه کنگو چیست؟

فوق تخصص بیماری‌های عفونی ضمن تشریح علائم بیماری تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو، درباره روش‌های ابتلا به بیماری توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۶۹۶۷

به گزارش راهبردمعاصر، مسعود مردانی درباره بیماری تب کریمه کنگو اظهار داشت: بیماری تب خونریز‌ی‌دهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه‌ منتقل می‌شود‌.

وی ادامه داد: افراد به دنبال نیش کنه یا تماس با حیواناتی نظیر دام‌های آلوده به این بیماری مبتلا می‌شوند. تماس با فرد مبتلا به تب کریمه کنگو نیز از دیگر روش‌های انتقال بیماری است.

وی افزود: علائم شایع بیماری شامل تب، بدن‌درد، سردرد، خونریزی اندام‌ها، لکوپنی(کم‌شدن تعداد گلبول‌های سفید) و... است. اولین علامت ابتلا به بیماری، تب و علائم شبه‌ آنفلوآنزاست و پس از آن، خونریزی اندام‌های مختلف بدن رخ می‌دهد.

به گفته این فوق تخصص عفونی، ابتلا به تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو در ایران در اردیبهشت‌ماه شدت پیدا می‌‌کند و عمده موارد ابتلا به بیماری در سیستان و بلوچستان و استان‌های مرکزی است.

فوق تخصص بیماری‌های عفونی تصریح کرد: افرادی مانند کارکنان دامداری‌‌ها، دامپزشک‌ها و واکسیناتورهای دام‌ها، بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند؛ این افراد باید تماس با حیوانات را به حداقل برسانند و در هنگام تماس نیز از دستکش و لباس‌های محافظت فردی استفاده کنند.

وی تاکید کرد: افرادی که به مناطق روستایی سفر می‌کنند مراقب باشند که در معرض گزش کنه قرار نگیرند.

گفتنی است مردم باید از خرید گوشت‌هایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می‌شوند، خصوصاً در کنار جاده‌ها و معابر خودداری کنند و دام را از میادین عرضه مجاز دام خرید کنند تا از ابتلا به این بیماری در امان باشند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر