پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

زمان اعلام شهریه مدارس غیر دولتی

زمان اعلام شهریه مدارس غیر دولتی رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ضمن اعلام اینکه شهریه هر مدرسه متناسب با الگوی تعیین شهریه و عملکردش مشخص و در نیمه دوم خردادماه اعلام خواهد شد، توضیحاتی درباره آموزش «زبان فرانسه» در مدارس غیردولتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۷۰۱۴

به گزارش راهبردمعاصر، احمد محمودزاده، درباره راهکار‌های جبرانی و تقویت دروس در مدارس غیردولتی با توجه به غیرحضوری برگزار شدن چندماه ابتدایی کلاس‌های درس اظهار کرد: این موضوع را چه در مقطع ابتدایی و چه متوسطه به خود مدارس واگذار کرده‌ایم که با توجه به کارنامه و بررسی‌هایی که انجام می‌دهند، اگر دانش‌آموزی مشکل داشت دوره‌های آموزشی برای وی برگزار و عقب ماندگی‌های درسی‌اش را جبران کنند.

وی همچنین درباره شهریه مدارس غیردولتی گفت: یک تفاوت مهم در تعیین شهریه امسال این است که ۳۵ درصد از سهم شهریه در الگوی تعیین شهریه را به سندتحول بنیادین و رویکرد‌های فرهنگی و تربیتی دانش آموزان اختصاص دادیم و شهریه هر مدرسه متناسب با الگوی تعیین شهریه و عملکردش مشخص و در نیمه دوم خردادماه اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: امسال میزان افزایش شهریه به صورت درصدی اعلام نمی‌شود و شهریه در هر مدرسه با توجه به عملکرد و متناسب با الگو، متفاوت خواهد بود.

محمودزاده درباره آموزش زبان‌های خارجی در مدارس غیردولتی نیز توضیح داد و گفت: تنوع در آموزش زبان‌های خارجی و رفع انحصار زبان انگلیسی از جمله مطالبات مهم مقام معظم رهبری در سنوات گذشته بوده است. در همین راستا تصمیم بر آن شد که در مدارس غیردولتی این کار را آغاز کنیم. سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی نیز اعلام آمادگی کرده و گفتند که محتوای درسی آموزش زبان‌هایی، چون فرانسه، اسپانیایی، آلمانی و روسی آماده است که به نظر می‌رسد از میان آن‌ها بتوانیم به صورت آزمایشی و از مهر امسال آموزش زبان فرانسه را داشته باشیم.

وی افزود: پیشنهاد ما انتخاب یک مدرسه در هر استان است که البته هنوز قطعی و نهایی نشده است. ظاهرا برنامه‌ریزی‌هایی در حال انجام است تا این اتفاق در برخی مدارس دولتی نیز رخ دهد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار