اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند

روایت ۳ نماینده از جلسه غیرعلنی مجلس با حضور وزیر صمت

نماینده خلخال، پیرانشهر و نهاوند جزئیاتی از جلسه غیر علنی پارلمان را تشریح کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 16
کد خبر: ۱۳۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی صبح امروز با حضور رضا رحمانی وزیر صنعت و معدن و تجارت جلسه ای غیر علنی درباره وضعیت بازار خودرو و کالاهای اساسی برگزار کردند.

 

**گزارش وزیر صمت درباره مشکلات کارخانجات صنعتی

بشیر خالقی نماینده خلخال در مجلس در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به جزئیات این نشست، گفت: در این نشست وزیر صنعت گزارشی از وضعیت کارخانه های کشور و مشکل نقدینگی در این واحدهای تولیدی به نمایندگان ارائه کرد.

 

وی ادامه داد: وزیر صنعت اعلام کرد قرار است کمک های به کارخانجاتی که در راه تولید مشکل دارند انجام شود.

 

**بررسی وضعیت خودرو در جلسه غیر علنی مجلس

 

رسول خضری نماینده پیرانشهر در مجلس درباره این جلسه غیر علنی، گفت: در این جلسه وزیر صنعت درباره وضعیت بازار خودرو و برنامه های این وزارتخانه برای کاهش قیمتها در این بازار گزارشی را به نمایندگان ارائه کرد.

 

وی ادامه داد: مسئولان حاضر در جلسه نیز اعتقاد داشتند برخی از گرانی های که در چند وقت اخیر ایجاد شده ناشی از افت ارزش پول ملی است.

 

نماینده مردم پیرانشهر در مجلس تصریح کرد: ای کاش گزارشی که امروز آقای رضا رحمانی به صورت غیرعلنی به نمایندگان ارائه کرد به صورت علنی انجام می گرفت تا مردم نیز در جریان مشکلات کشور می بودند.

 

**ارائه برنامه 7 محوری وزیر صنعت

حسن بهرام نیا نهاوند در مجلس نیز با اشاره به جزئیات این جلسه گفت: وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه برنامه ای را در 7 محوری برای رونق تولید به نمایندگان ارائه داد گه رئوس این برنامه بر رونق صادرات، رونق تولید، بهبود فضای کسب و کار، رونق معادن است.

 

بهرام نیا گفت: احتمالاً مدیرعامل سایپا و ایران خودرو نیز گزارشی از وضعیت تولید خودرو در کشور ارائه خواهند داد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار