غریب‌آبادی در اجلاس حقوق بشر سازمان ملل: دشمنان شاید بتوانند آغازکننده یک جنگ باشند، اما پایان آن را رقم نخواهند زد نوری المالکی: از نامزدی نخست‌وزیری عراق انصراف نمی‌دهم آغاز خروج نظامیان ارتش ایالات متحده آمریکا از بزرگترین پایگاه خود در سوریه تماس‌های وزیر خارجه مصر با همتایان ایرانی و عمانی و ویتکاف جزئیات نامه یک مقام ارشد حماس به عراقچی احتمال حضور گروسی در سومین دور مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان در ارتباط با آخرین وضعیت مذاکرات تهران ـ واشنگتن رایزنی السودانی و فرستاده آمریکا به سوریه درباره تحولات منطقه هشدار امنیتی سفارت آمریکا در مکزیک عراقچی به ترامپ: کنجکاوید بدانید چرا تسلیم نمی‌شویم؟ چون ما «ایرانی» هستیم عمان: خوشحالیم که مذاکرات ایران و آمریکا روز پنجشنبه برگزار می‌شود منابع پاکستانی: ۸۰ تروریست در حملات به افغانستان کشته شدند عراقچی: توافقی بهتر از برجام امکان‌پذیر است آکسیوس: مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود العربی الجدید: برخی گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران در صورت جنگ آماده شده‌اند

استعفا سخنگوی نخست وزیر رژیم صهیونیستی

بر اساس اعلام رسانه‌های صهیونیستی، «متان سیدی» (Matan Sidi) سخنگوی نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم اسرائیل استعفای خود از منصبش را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۲ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۷۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رسانه صهیونیستی تایمز آو اسراییل، در ادامه استعفاهای سریالی در دفتر نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی، سخنگوی وی نیز امروز دوشنبه استعفا داد.

بر اساس اعلام این رسانه‌های صهیونیستی، «متان سیدی» (Matan Sidi) سخنگوی نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم اسرائیل استعفای خود از منصبش را اعلام کرد.

گزارش ها در این خصوص حاکیست، «متان سیدی» ریاست دفتر نخست وزیر و مشاوره رسانه‌ ای شخصی نفتالی بنت را برعهده داشت.

«یونام بن یتسحاق» جایگزین «سیدی» در پست سخنگوی سیاسی نخست وزیر رژیم اسرائیل خواهد شد.

این چهارمین استعفا میان کارمندان ارشد دفتر نفتالی بنت طی هفته‌ های اخیر به شمار می آید.

اخیراً مقامات متعددی در دفتر نفتالی بنت استعفاهای خود را اعلام کرده‌ آمد.

منابع خبری از استعفا و کناره گیری دستیار شخصی نخست وزیر رژیم صهیونیستی به دلایل نامعلوم خبر می‌دهند.

درست یک هفته پیش بود که کناره گیری دستیار نخست وزیر رژیم صهیونیستی از سوی خود نفتالی بنت در یک پست توئیتری نیز تائید شد.

نفتالی بنت در پست توئیتری خود درباره کناره گیری دستیار اصلی اش نوشته بود: «نائومی ساسون»، روز دوشنبه تصمیم گرفت سمت خود را ترک کند.

نخست وزیر جنجالی رژیم صهیونیستی که این روزها با خطر از دست دادن اکثریت ائتلاف تحت حمایتش در پارلمان رژیم صهیونیستی دست و پنجه نرم می‌کند، درباره کناره گیری دستیارش گفته بود: من در سال ۲۰۱۶ با نائومی آشنا شدم. او کار خود را در دفتر من در وزارت آموزش و پرورش آغاز کرد و از آن زمان رشد کرده است و راه طولانی را با من طی کرده است. به عنوان مدیر دفتر، به عنوان دستیار شخصی و به عنوان فرد حرفه‌ای و مهمتر از همه - به عنوان یک همکار او سال‌ها با من همراه بوده است.

استعفا و جدایی دستیار نفتالی بنت در شرایطی انجام شد که نخست وزیر رژیم صهیونیستی با موجی از کناره گیری ها و استعفاها روبرو است.

منابع صهیونیستی دو هفته پیش هم از استعفای «تال گان تزوی» رئیس دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی خبر داده بودند. گان تزوی از نزدیک‌ترین افراد به نفتالی بنت نخست وزیر رژیم صهیونیستی محسوب می‌ شد.

اما استعفای گان تزوی نیز تنها ۱۰ روز پس از استعفای فرد دیگری با نام «شمریت مئیر»، مشاور سیاسی نفتالی بنت رخ داده بود./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار