عوارض افسردگی در دوران بارداری-راهبرد معاصر
ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور قاتل مأمور پلیس حکم قصاص گرفت؛ مردی که شهید حسینیان را با خودرو زیر گرفت ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران

عوارض افسردگی در دوران بارداری

محققان می‌گویند کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری میزان بالایی از افسردگی را داشتند، با افزایش خطر ابتلا به مشکلات رفتاری روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 06
کد خبر: ۱۳۷۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از هلث دی نیوز، «گابریل رین»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه کالیفرنیا، گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که افزایش علائم افسردگی مادر از قبل از بارداری تا پس از زایمان در کاهش توجه و کنترل رفتاری کودکان نقش دارد که می‌تواند خطر مشکلات را در طول زندگی افزایش دهد.»

این مطالعه هفت ساله شامل ۱۲۵ زن آمریکایی و فرزندانشان بود که از قبل از بارداری تا ۵ سالگی کودکان تحت نظر بودند.

زنان چهار بار در مورد علائم افسردگی خود مصاحبه شدند: یک بار قبل از باردار شدن، دو بار در دوران بارداری و دوباره حدود سه ماه پس از تولد نوزادشان.

هنگامی که فرزندانشان ۴ ساله بودند، از مادران خواسته شد تا خلق و خوی و رفتار فرزندشان، به ویژه دوره‌های پریشانی عاطفی و توانایی آن‌ها در کنترل احساسات را توصیف کنند.

در سن ۵ سالگی، به کودکان یک تکلیف کامپیوتری داده شد تا توانایی آن‌ها در تمرکز ارزیابی شود.

فرزندان مادرانی که افسردگی آن‌ها در دوران بارداری افزایش یافته بود، نسبت به کودکانی که مادرانشان علائم افسردگی پایینی داشتند، این تکلیف را بدتر انجام دادند.

طبق این مطالعه، کودکانی که مادرانشان به طور مداوم افسردگی بالایی داشتند و آن‌هایی که مادرانشان به طور مداوم افسردگی پایینی داشتند، نتایج مشابهی در انجام این تکلیف داشتند. به گفته محققان، این اولین موردی است که نشان می‌دهد تغییرات در سطح افسردگی مادران در طول زمان ممکن است بر رفتار و آرامش عاطفی فرزندان خردسال آن‌ها تأثیر بگذارد.

محققان اذعان دارند که همه این کودکان بعداً مشکلات رفتاری را تجربه نخواهند کرد، فقط ممکن است خطر بروز آن در آن‌ها بیشتر باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار