عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

بوریس جانسون نخست وزیر بریتانیا باقی ماند

جلسه رأی عدم اعتماد به نخست‌وزیر انگلیس با ۲۱۱ رأی مخالف شکست خورده و جانسون در موقعیتی متزلزل‌تر نسبت به گذشته در سمت نخست‌وزیری انگلیس باقی ماند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۲۵

به گزارش راهبردمعاصر، رسانه‌های انگلیسی بامداد سه‌شنبه از شکست خوردن رأی عدم اعتماد به «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس در پارلمان این کشور خبر دادند.

کمیته اعضای حزب محافظه‌کار در پارلمان انگلیس موسوم به کمیته ۱۹۲۲، بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که رأی عدم اعتماد به «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس با ۲۱۱ رأی مخالف و ۱۴۸ رأی موافق، شکست خورده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، جانسون در حالی در سمت نخست‌وزیری انگلیس باقی ماند که در پی رسوایی‌های اخیر وی از جمله نقض محدودیت‌های کرونایی و دروغگویی، موقعیتی متزلزل‌تر نسبت به گذشته خواهد داشت.

این رأی‌گیری پس از آن برگزار شد که تصاویر منتشرشده جدید توسط رسانه‌های انگلیسی ادعا‌های جانسون مبنی بر بی‌اطلاع بودن او از قانون‌شکنی در یک مهمانی (پارتی گیت) در «داونینگ استریت» در طول همه‌گیری کرونا را زیر سوال برده است.

در تصاویر تازه منتشر شده از این مراسم، بوریس جانسون همراه با بطری‌های مشروبات الکلی و برخی افراد دیگر مشاهده می‌شود. این در حالی است که در آن زمان، مهمانی با افراد خارج از خانواده ممنوع بود و هشت روز قبل از آن نیز قرنطینه در انگلیس به دلیل افزایش موارد ابتلا کووید-۱۹ بازگردانده شده بود.

جانسون پیشتر با اصرار بر مواضع قبلی خود درباره رسوایی «پارتی گیت» گفت، استعفا نخواهد داد. جانسون در جلسه پارلمان انگلیس گفت، مسئولیت کامل تمام آنچه که اتفاق افتاده را می‌پذیرد، اما از مقام خود کناره‌گیری نخواهد کرد.

نخست‌وزیر انگلیس که نسخه‌ای از گزارش تخلفات خود و اعضای دولتش درخصوص نقض قوانین محدودکننده کرونایی در سال ۲۰۲۰ را دریافت کرده مدعی شد متأسف است، اما نمی‌دانسته قانون‌شکنی کرده است. /فارس

ارسال نظر