مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح کشف ۱۵ سکه نقره اشکانی در دره‌شهر انسداد موقت کرج–چالوس؛ جایگزین آزادراه تهران–شمال اعلام شد هشدار هواشناسی: رگبار، تگرگ و برف در ارتفاعات کشور افزایش ۳ میلیون تومانی حقوق معلمان صحت دارد؟ ساعت مدارس در رمضان تغییر می‌کند؟ برخی مدارس خوزستان یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل شد

در صورت تاخیر در اجرای رتبه بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش استیضاح می‌شود؟

نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت موظف و مکلف به اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان در مهلت تعیین شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۱۸۷

به گزارش راهبردمعاصر، سیدغنی نظری اظهار کرد: با تلاش نمایندگان مردم در مجلس یازدهم قانونی که از سالیان بسیار دور خاک می‌خورد، مصوب و برای اجرا به دولت ارجاع شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: در اجرای این قانون تعارفی با دولت نداریم و در صورت نیاز و تاخیر در اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش استیضاح خواهد شد.

نظری ادامه داد: پس از ابلاغ قانون رتبه‌بندی معلمان از سوی مجلس یک ماه فرصت برای اصلاح این قانون و بمدت سه ماه وقت برای نهایی شده اجرای آن به وزارت آموزش و پرورش و دولت داده شد که بر این اساس باید تا پایان خردادماه این قانون عملیاتی و برای ابلاغ به ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش کشور فرستاده شود.

نماینده مردم شهرستان‌های خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه با اجرای بموقع این قانون دیوار بی‌اعتمادی مردم به مسئولان خراب و در غیر این صورت ارتفاع این دیوار بالاتر خواهد رفت، اظهار کرد: قطعا تضعیف جایگاه معلمان، تضعیف جایگاه اجتماعی کشور را در پی خواهد داشت.

عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی افزود: طرح رتبه‌بندی معلمان تا پیگیری نهایی در مجلس با حضور قاطع نمایندگان مردم صورت گرفت و اکنون این طرح در انتظار تصمیم عاجل هیات دولت برای عملیاتی شدن است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی مطالبه بحق معلمان است و مجلس شورای اسلامی با قاطعیت این طرح را پیش خواهد برد.

نظری ادامه داد: اگر جایگاه معلمان در چند دهه اخیر با نگاه خوب پیش می‌رفت اکنون جامعه دچار آسیب‌ها و معضلات اجتماعی نمی‌شد، بنابراین توجه به جایگاه معلمان به عنوان توجه به تربیت‌کنندگان نسل آینده بسیار مهم و کارساز است.

وی اظهارکرد: توجه به معلمان و رسیدگی به مطالبات این قشر توجه به زیرساخت فرهنگی برای تربیت و اعتلای اجتماعی کشور است و هر اندازه رفاه و معیشت معلم در جامعه تقویت شود جایگاه فرهنگ جامعه تقویت خواهد شد. /ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر