کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اعلام تسلط کامل روسیه بر چند نقطه در شرق اوکراین

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه امروز (سه‌شنبه) از تسلط نیروهای کشورش بر مناطق مهمی در شرق اوکراین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر  شویگو طی نشست خبری گفت: «بخش قابل توجهی از جمهوری‌های مردمی دونتسک و لوهانسک در امتداد ساحل چپ سِوِرسکی دونتس از جمله شهرهای کراسنی لیمان و اسویاتوهیرسک و همچنین ۱۵ شهرک دیگر آزاد شده‌اند».

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی با اعلام تسلط کامل روسیه بر شهر اسویاتوهیرسک، نام مناطق استودنوک، یارووایا، کروفسک، یامپول و دروبیشوو را به عنوان بزرگترین شهرک‌هایی که تحت کنترل نیروهای روس درآمدند، نام برد.

وزیر دفاع روسیه همچنین تایید کرد که مناطق مسکونی سِوِرودونتسک به کنترل نیروهای این کشور درآمده و اکنون ارتش روسیه بر منطقه صنعتی و نزدیکترین شهرک‌ها مسلط شده است.

شویگو با بیان اینکه به طور کلی، ۹۷ درصد از خاک جمهوری خودخوانده لوهانسک تا به امروز از کنترل دولت اوکراین خارج شده، خبر داد: «وزارت دفاع به همراه شرکت راه آهن روسیه ۱۲۰۰ کیلومتر خطوط ریلی را برای از سرگیری تردد کامل بین روسیه، دونباس، اوکراین و کریمه بازسازی کردند».

وی همچنین در جمع‌بندی نتایج فعلی عملیات ویژه روسیه در اوکراین نیز اظهار داشت که طی پنج روز گذشته، ۱۲۶ نظامی اوکراین تسلیم شده‌اند که تعداد کل اسرای جنگی را به ۶۴۸۹ نفر افزایش داد.

این مقام نظامی روس اعلام کرد که طی ده روز گذشته عملیات در اوکراین، ۵۱ واحد تجهیزات نظامی که از خارج از کشور دریافت کرده بودند، منهدم شده است.

به نوشته ریانووستی، شویگو توضیح داد: «۵۱ واحد تجهیزات نظامی خارجی از جمله ۱۲ خودروی زرهی رزمی، ۲۱ توپخانه هویتزر ۱۵۵ میلی متری، دو موشک‌انداز چندگانه و ۱۶ هواپیمای بدون سرنشین نابود شدند».

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که نیروگاه اتمی زاپروژیا به طور عادی به فعالیت خود ادامه می‌دهد و قادر است تا نیمی از کل انرژی هسته‌ای اوکراین را تولید کند.

پیش از این نیز «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نسبت به روند عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس و درگیری‌ها با ارتش اوکراین ابراز خوش‌بینی کرده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر