دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

مقام روس: زلنسکی حاکمیت اوکراین را به لهستان داده است

همزمان با ادامه تنش‌ها در روابط مسکو و غرب به دلیل بحران اوکراین، مقام ارشد اطلاعاتی مسکو رئیس‌جمهور اوکراین را به تحویل دادن حاکمیت این کشور به لهستان متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ناریشکین» رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین را متهم کرد که حاکمیت کشورش را به لهستان تحویل داده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری ریانووستی، رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: «به نظر می‌رسد زلنسکی با انتقال حاکمیت اوکراین به لهستان موافق است. کی‌یف به طور عمدی به دو گروه لهستانی-آمریکایی امکان دسترسی به اطلاعات با اهمیت ملی، از جمله اطلاعات در مورد مالیات دهندگان و در نتیجه، وضعیت مالی واقعی اوکراین را می‌دهد. در تجارت، چنین "معامله‌ای" می‌تواند به عنوان ادغام و تملک خوانده شود».

سرگئی ناریشکین ادامه داد: «دولت یک شرکت خصوصی نیست و در این مورد می‌بینیم که حکومت نظامی کی‌یف پیشاپیش با الحاق اوکراین به لهستان موافقت کرده و به طور داوطلبانه حاکمیت کشور را به آن تسلیم کرده است».

این مقالم ارشد اطلاعاتی روس همچنین خبر داد: «ورشو به شدت رژیم زلنسکی را تحت فشار قرار می‌دهد تا کنترل عملی بر مهمترین وظایف و نهاد‌های دولتی را به آن واگذار کند. با موافقت کی‌یف، لهستانی‌ها در حال حاضر به ویژه میزبان یک مرکز پردازش داده‌های پشتیبان خدمات مالیاتی دولتی اوکراین هستند».

اتهام‌زنی تند این مقام ارشد اطلاعاتی روسیه به رئیس‌جمهور اوکراین در شرایطی مطرح شده که تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف ادامه دارد./فارس

.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده