دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مقام روس: زلنسکی حاکمیت اوکراین را به لهستان داده است

همزمان با ادامه تنش‌ها در روابط مسکو و غرب به دلیل بحران اوکراین، مقام ارشد اطلاعاتی مسکو رئیس‌جمهور اوکراین را به تحویل دادن حاکمیت این کشور به لهستان متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۶ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «سرگئی ناریشکین» رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین را متهم کرد که حاکمیت کشورش را به لهستان تحویل داده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری ریانووستی، رئیس سازمان اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: «به نظر می‌رسد زلنسکی با انتقال حاکمیت اوکراین به لهستان موافق است. کی‌یف به طور عمدی به دو گروه لهستانی-آمریکایی امکان دسترسی به اطلاعات با اهمیت ملی، از جمله اطلاعات در مورد مالیات دهندگان و در نتیجه، وضعیت مالی واقعی اوکراین را می‌دهد. در تجارت، چنین "معامله‌ای" می‌تواند به عنوان ادغام و تملک خوانده شود».

سرگئی ناریشکین ادامه داد: «دولت یک شرکت خصوصی نیست و در این مورد می‌بینیم که حکومت نظامی کی‌یف پیشاپیش با الحاق اوکراین به لهستان موافقت کرده و به طور داوطلبانه حاکمیت کشور را به آن تسلیم کرده است».

این مقالم ارشد اطلاعاتی روس همچنین خبر داد: «ورشو به شدت رژیم زلنسکی را تحت فشار قرار می‌دهد تا کنترل عملی بر مهمترین وظایف و نهاد‌های دولتی را به آن واگذار کند. با موافقت کی‌یف، لهستانی‌ها در حال حاضر به ویژه میزبان یک مرکز پردازش داده‌های پشتیبان خدمات مالیاتی دولتی اوکراین هستند».

اتهام‌زنی تند این مقام ارشد اطلاعاتی روسیه به رئیس‌جمهور اوکراین در شرایطی مطرح شده که تنش‌ها بین مسکو و کی‌یف ادامه دارد./فارس

.

مطالب مرتبط
ارسال نظر