دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوتین: روسیه پایین‌ترین نرخ بیکاری را در تاریخ خود شاهد است

رئیس جمهور روسیه بعد از ظهر سه شنبه در نشستی پیرامون وضعیت اقتصادی روسیه برمهار تورم علیرغم تحریم‌های بی‌سابقه غرب بر روسیه اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 07
کد خبر: ۱۳۷۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در جلسه روز سه شنبه در مورد وضعیت اقتصاد روسیه اظهار داشت: «نرخ تورم فعلی کنترل شده است. نرخ بیکاری در اردیبهشت ماه کمترین نرخ بیکاری در تاریخ کشور بوده، اما ریسک‌ها در بازار کار همچنان وجود دارد.

وی در ادامه افزود که به دولت دستور داده شده تا به بخش‌های اقتصاد کمک کند تا بر مشکلات فائق آیند.

رئیس‌جمهور روسیه جمعه گذشته نیز از سیاست‌های کشورهای اروپایی در قبال مسائل اوکراین انتقاد کرد. پوتین گفت: «سیاست‌های کوته‌بینانه باعث بحران انرژی شد.»

رئیس‌جمهور روسیه در بخش دیگری از اظهاراتش گفت هیچ مشکلی برای انتقال غلات از اوکراین وجود ندارد. او گفت غلات از رومانی و لهستان قابل صادر کردن هستند.

روسیه از روز پنجم اسفند گذشته (۲۴ فوریه) دستور حمله نظامی به اوکراین را صادر کرد. این تحول چند روز بعد از آن رخ داد که مسکو رسماً استقلال جمهوری‌های «دونتسک» و «لوهانسک» در شرق اوکراین را به رسمیت شناخت. ولادیمیر پوتین هدف از عملیات نظامی کشورش را «غیرنظامی کردن اوکراین» و «نازی‌زدایی» از این کشور اعلام کرد.

روسیه همچنین اعلام کرده اوکراین به تعهداتش ذیل توافقات مینسک که در سال‌های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ برای حل مناقشه‌های موجود میان جدایی‌خواهان و کی‌یف حاصل شده بود عمل نکرده است.

اوکراین ساعاتی بعد از حمله روسیه اعلام کرد تمامی ارتباطات دیپلماتیک با این کشور را قطع کرده است. کشورهای غربی در واکنش به اقدام نظامی روسیه تا کنون در چندین نوبت تحریم‌هایی را علیه اکثر نهادهای مالی، بخش انرژی و نخبگان سیاسی مسکو اعلام کرده و از جمله ارتباط چند بانک این کشور با سامانه پیام‌رسان بانکی سوئیفت را قطع کرده‌اند.

در تازه ترین تقابل آمریکا با روسیه، ایالات متحده دستور توقیف دو هواپیمای متعلق به «رومن آبراموویچ» از تجار سرشناس روس را صادر کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار