کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

ادعاهای عربستان علیه ایران در نشست شورای حکام آژانس اتمی

ادعاهای عربستان علیه ایران در نشست شورای حکام آژانس اتمی «عبدالله بن خالد بن سلطان» نماینده هیات عربستان در شورای حکام در این زمینه گفت: «از ایران می‌خواهیم با آژانس همکاری بیشتری کرده و موارد باقی مانده را بدون تعلل حل و فصل کند.»
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 08
کد خبر: ۱۳۷۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر نماینده عربستان سعودی در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در نشست شورای حکام چهارشنبه شب به وقت تهران خواستار همکاری بیشتر تهران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد.

به گزارش منابع خبری، «عبدالله بن خالد بن سلطان» نماینده هیات عربستان در شورای حکام در این زمینه گفت: «از ایران می‌خواهیم با آژانس همکاری بیشتری کرده و موارد باقی مانده را بدون تعلل حل و فصل کند.»

وی مدعی شد که ایران کماکان رویکرد مبهم خود درقبال برنامه‌ هسته‌ای را ادامه می‌دهد.

این در حالی است که «محمدرضا غائبی» سرپرست نمایندگی دائم ایران در سازمان‌های بین‌المللی در وین روز چهارشنبه)ضمن سخنرانی در نشست شورای حکام با موضوع اجرای پادمان در جمهوری اسلامی ایران، مواضع اصولی کشورمان را برای نمایندگان دولت‌های عضو مطرح کرد.

سرپرست نمایندگی کشورمان در ابتدای سخنرانی خود با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از اعضای مسئول معاهده منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT)، متعهد به اجرای تعهدات خود در چارچوب موافقتنامه پادمان جامع (CSA) است، افزود: «ایران از هیچ تلاشی برای اینکه آژانس بتواند به راحتی فعالیت‌های راستی آزمایی خود را بر اساس CSA در کشور انجام دهد، دریغ نکرده است و همکاری کامل ایران، آژانس را قادر ساخته است تا به حفظ دانش خود از طریق یک سیستم راستی‌آزمایی قوی که در سیستم راستی‌آزمایی آژانس منحصربه‌ فرد است، ادامه دهد.»

سرپرست نمایندگی دائم کشورمان با تاکید بر اینکه مواد و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طور کامل به آژانس اظهار شده و راستی‌آزمایی بسیار قوی را پشت سر گذاشته‌اند، افزود: «جمهوری اسلامی ایران از آژانس انتظار دارد که گزارش‌های خود را درباره فعالیت‌های راستی‌آزمایی در ایران به شیوه‌ای حرفه‌ای، بی‌طرفانه و مستقل انجام دهد و در برابر فشارهای سیاسی تسلیم نشود.»

گفتنی است، نشست شورای حکام آژانس از روز دوشنبه ۱۶ خرداد ماه در وین مقر این سازمان آغاز به کار کرد و گفته شده تا روز پنجشنبه نیز این نشست ادامه خواهد داشت.پیش از برگزاری این نشست گزارش مدیرکل آژانس درباره برنامه هسته‌ای ایران باز هم به رسانه‌ها درز کرد و بعد از آن هم عنوان شد که سه کشور اروپایی به همراه آمریکا پیش نویس قطعنامه‌ای را علیه ایران تهیه کرده‌اند و دیروز هم اعلام شد که این پیش نویس در اختیار اعضای شورای حکام قرار گرفته و احتمالا امروز یا فردا درباره آن رای گیری خواهد شد.

جمهوری اسلامی ایران به صراحت اعلام کرده که در صورت صدور قطعنامه پاسخ متناسب به آن خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار