هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

لغو حكم مصادره محموله نفتى ايران از سوی یونان

لغو حكم مصادره محموله نفتى ايران از سوی یونان خبرگزاری رویترز گزارش داد که دادگاه یونان روز چهارشنبه حکمی که به آمریکا اجازه مصادره محموله نفت ایران در سواحل این کشور را می داد، لغو کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 09
کد خبر: ۱۳۷۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر  رویترز بامداد پنجشنبه نوشت: صدور مجوز مصادره نفت ایران به واکنش خشمگینانه تهران منجر شد و نیروهای ایرانی ماه گذشته دو نفتکش یونانی را در خلیج فارس توقیف کردند؛ زیرا تهران هشدار داد که علیه آتن "اقدامات تنبیهی" انجام خواهد داد.

یک منبع حقوقی یونانی که خواست نامش فاش نشود، به رویترز گفت که ایران در خصوص تصمیم اولیه دادگاه یونانی درخواست تجدیدنظر کرده بود. 

این فرد افزود: «اقدام برای لغو حکم اولیه، مورد قبول دادگاه تجدید نظر قرار گرفته است. دیگر رد کردن آن (حکم دادگاه تجدید نظر) دشوار خواهد بود.»

هنوز مشخص نیست که آیا دولت های آمریکا یا یونان به این حکم که در دادگاه استیناف منطقه چالکیس یونان صادر شده است، اعتراض خواهند کرد یا خیر.

بنا به گزارش رویترز، نتیجه دادگاه هنوز علنی نشده است.

این پرونده زمانی آغاز شد که مقامات یونانی دو هفته پیش کشتی لانا (پگاس سابق) را با پرچم ایران و 19 خدمه روسی در نزدیکی ساحل جزیره جنوبی اوبویابی یونان به دلیل تحریم های اتحادیه اروپا توقیف کردند.

کشتی به دلیل پیچیدگی‌های مالکیتی بسرعت آزاد شد. پس از تصمیم اولیه دادگاه یونان، آمریکا بخشی از محموله نفت ایران را در این کشتی مصادره و به کشتی دیگری منتقل کرد.

در یک پرونده جداگانه، مقامات یونانی لانا را با حکم دادگاه موقت به دلیل بدهی های ادعایی به یک شرکت کشتیرانی دیگر، با وکالت جورج کوزانیدیس، دوباره توقیف کردند.

کوزانیدیس از افشای نام شرکتی که وکالتش را بر عهده دارد خودداری کرده است؛ اما به رویترز گفت که این پرونده مربوط به عدم پرداخت خدمات یدک‌کشی است./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار