مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

خاندوزی: ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم سه قوه حذف شد

به گفته وزیر امور اقتصادی و دارایی ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم همگرایانه سه قوه حذف شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 10
کد خبر: ۱۳۷۶۸۴

به گزارش راهبرد معاصر وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم همگرایانه سه قوه حذف شده است، گفت: با همگرایی و همکاری سه قوه باید نقاط ضعف آن شناسایی و رفع گردد و ما در حال شناسایی این نقاط هستیم.

سیداحسان خاندوزی که برای سفری دو روزه به اردبیل سفر کرده است ، ظهر روز جمعه در شورای برنامه‌ریزی استان که با حضور اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد با تاکید بر اینکه همگرایی بسیار پرارزش‌تر از سایر مولفه‌هاست، افزود: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی با تصمیم همگرایانه سه قوه اجرا شد و این اقدام باید سال‌ها پیش اتفاق می‌افتاد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد از مهر سال ۱۴۰۰ هیچ مصوبه‌ای برای ادامه پرداخت ارز۴۲۰۰ تومانی نداشتیم و هفت ماه با مجوز خاص رهبر انقلاب این اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح نیاز ضروری برای کشور بود، گفت: هرچند این طرح در اجرا نقاط ضعفی دارد اما با همگرایی و همکاری سه قوه باید نقاط ضعف آن شناسایی و رفع گردد و ما در حال شناسایی این نقاط هستیم.

خاندوزی با اشاره به پروژه‌ها و طرح‌های نیمه‌تمام گسترده در کشور گفت: مسائل و مطالبات مردم بسیار زیاد است اما باید سیاست‌گذاران برای منفعت بلند کشور شهامت و قدرت ایستادن در مقابل طرح‌های غیراولویت‌دار را داشته باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: اقتصادی که بخواهد نظام نفتی تمرکزگرا به سمت اقتصاد نفتی غیرمتمرکزگرا حرکت کند و موفق شود اول باید ذهنیت مدیران آن تغییر کند ، در واقع مشکل اول کمبود منابع و بودجه نیست بلکه ذهنیت مدیران است که تغییر کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: واقعیت این است که تحریم‌ها باعث شد اقتصاد ما اجبارا در مسیر تحول گام بردارد.

خاندوزی در ادامه با اشاره به اهتمام خود برای تفویض اختیارات به استان‌ها اظهار کرد: دولت و مجلس باید برای غلبه بر مشکلات باید اختیارات بیشتری به مسئولان استان‌ها بدهند تا آنها بتوانند برای اجرای طرح‌ها تصمیمات مهم‌تری در مرکز استان بگیرند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین در خصوص روش‌های تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌ها اظهار کرد: دولت به تنهایی نمی‌تواند تمام مشکلات واحدهای تولیدی و زیرساخت‌ها را برطرف کند و مدیران استان باید از روش‌های تامین مالی، استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی، جلب درآمدهای منطقه‌ای و جذب سرمایه‌گذاری در پروژه‌ها استفاده کنند.

وی تصریح کرد: هنر مدیران استان باید این باشد که یقه مدیران مرکز را بگیرند تا اختیارات بیشتری به آنها داده و تفویض اختیار کنند .

خاندوزی خاطرنشان کرد: منظور از دولت مردمی، فقط انتخابات و سفر استانی نیست بلکه دولت مردمی یعنی مردم منطقه را برپا و توانمند کردن است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی روز گذشته برای سفری دو روزه وارد استان اردبیل شده است ، وی روز گذشته در جمع مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی و فعالان اقتصادی حضور یافت . خاندوزی قبل از ظهر امروز هم در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان اردبیل شرکت کرد./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار