صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود

زمان اعلام شهریه مدارس غیردولتی

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت:  شهریه مدارس غیردولتی را روز دوشنبه رسما اعلام خواهیم کرد. امسال ۳۵ امتیاز تعیین شهریه در الگوی شهریه به فعالیت‌های فرهنگی تربیتی اختصاص داده شده است. در صدد هستیم شهریه دریافتی با عملکرد مدارس ارتباط داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۷ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر احمد محمودزاده گفت: آموزش و پرورش در راستای تبادل فرهنگ‌ها و عمدتا در حوزه‌های علمی و انتقال مفاهیم فعالیت می‌کند و در این راستا مدارسی در خارج از کشور داریم و در داخل ایران نیز کشور‌های دیگری فعالیت می‌کنند.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش گفت: ۱۱ مدرسه بین المللی با عنوان تی آی اس در داخل کشور داریم که به دانش آموزان علاقه‌مند کمک می‌کند بتوانند تحصیلاتی داشته باشند. سه مدرسه تی آی اس در خارج از کشور داریم. ۲۸ مدرسه با نظام آموزشی سایر کشور‌ها یا همان اتباع، ۵ مدرسه خارج از کشور آموزش از راه دور و ۱۱ مدرسه غیردولتی عادی داریم.

به گفته محمود زاده در مدارس تی آی اس، برخی موارد درسی متفاوت از نظام آموزشی عادی ما در کشور است که البته مورد تایید شورای عالی آموزش و پرورش است و نوعا مجوز به اشخاصی داده می‌شود که تبعه جمهوری اسلامی باشند. دانش آموزانی که علاقه‌مند هستند یا والدین شان خارج از کشور هستند از جمله سفرا و برخی مشاغل دیگر دراین مدارس تحصیل می‌کنند.

او گفت: بعد از وقفه‌ای که در گذشته داشتیم مجدد اقدام به صدور مجوز برای این مدارس کردیم که اقدامات لازم برای صدور مجوز هشت مدرسه خارج از کشور بین الملل و دو مدرسه اتباع در حال انجام است. در مناطق آزاد هم در صدد راه اندازی مدارسی هستیم.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی گفت: هم سطح علمی این نوع مدارس خیلی بالاست و هم زبان‌های مختلفی تدریس می‌شود. به خانواده‌ها توصیه می‌کنم که در کشور از همین امکانات استفاده کرده و در استفاده از این مراکز و مدارس هماهنگی با مجموعه سازمان ما داشته باشند. امید است خانواده‌ها فریب تبلیغات را نخورند. 

محمود زاده گفت:  شهریه مدارس غیردولتی را روز دوشنبه رسما اعلام خواهیم کرد. امسال ۳۵ امتیاز تعیین شهریه در الگوی شهریه به فعالیت‌های فرهنگی تربیتی اختصاص داده شده است. در صدد هستیم شهریه دریافتی با عملکرد مدارس ارتباط داشته باشد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار