همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری

تصویب قانون «تابعیت فرزندان دارای مادر ایرانی» مصداق توجه به جایگان زنان است

تصویب قانون «تابعیت فرزندان دارای مادر ایرانی» مصداق توجه به جایگان زنان است رئیس کمیته حقوق بشر مجلس گفت: اقدامات انجام شده در باره حمایت از حقوق زنان با تصویب قوانینی همچون تابعیت فرزندان دارای مادر ایرانی مصداق توجه به جایگان زنان است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 11
کد خبر: ۱۳۷۸۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  زهره الهیان رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی در نشست با مرضیه افخم، مدیرکل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه با اشاره به سابقه فعالیت کمیته حقوق بشر مجلس بر‌ ضرورت گسترش تعاملات میان مجلس شورای اسلامی و وزارت امورخارجه تاکید کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی در کنار توجه به دیپلماسی پارلمانی از دیپلماسی عمومی و اقتصادی نیز حمایت می کند. 

 

 رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی، ضمن ابراز قدردانی از فعالیت های اداره کل زنان و حقوق بشر وزارت‌امورخارجه، خاطر نشان کرد: بهره مندی بیشتر از ظرفیت‌های موجود در مجلس و وزارت امورخارجه موجب هم‌افزایی این دو نهاد در زمینه های مختلف از جمله در موضوع زنان و حقوق بشر خواهد شد.

 

الهیان، رویکرد انقلابی مسئولان را در کنار رویکرد دیپلماتیک امری مهم خواند و افزود: اقدامات انجام شده در خصوص حمایت از حقوق زنان با تصویب قوانینی همچون تابعیت فرزندان دارای مادر ایرانی و پدر خارجی، منع خشونت علیه زنان، حضور و فعالیت زنان در مناصب مختلف سیاسی، اجتماعی و ... از جمله مصادیق توجه به جایگان زنان است.

 

رئیس فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی همچنین بر ضرورت استفاده ظرفیت سمن‌ها در عرصه بین‌الملل تأکید کرد.

 

مرضیه افخم، مدیرکل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه در ادامه این دیدار اظهار داشت: گام دوم انقلاب فرصتی برای مرور و آسیب شناسی آنچه گذشت، می‌باشد.

 

وی ضمن تشریح اقدامات اداره کل زنان و حقوق بشر وزارت امور خارجه، بر ضرورت افزایش همکاری ها میان این وزارتخانه و مجلس شورای اسلامی تأکید کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار