دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

روسیه: نیروهای ایرانی و روس هیچ رقابت یا موازنه قوایی در خاک سوریه ندارند

یویموف به روزنامه الوطن سوریه گفت که نیروهای روس، هیچ رقابت یا موازنه قوایی با نیروهای ایران در خاک سوریه ندارند و حضور نیروهای ایرانی و روس، بر اساس حقوق بین‌الملل و با دعوت دولت قانونی سوریه است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «الکساندر یویموف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه و سفیر این کشور در سوریه گفت که حضور نیروهای این کشور در خاک سوریه، بر اساس مقتضای نظامی و سیاسی در این کشور است.

وی تأکید که بر خلاف دروغهای دشمنان نیروهای ایرانی و روس، بدو هیچ گونه رقابتی و در نهایت هماهنگی، مأموریتهای مختلفی انجام می‌دهند.

سفیر مسکو حملات رژیم موقت صهیونیستی به فرودگاه دمشق را محکوم و تصریح کرد، این اقدامات غیر مسئولانه، خطرات بزرگی بر خطوط هوایی دارد؛ لذا این رژیم باید از این اقدامات شرورانه دست بردارد.

یویموف هر گونه عملیات نظامی ترکیه در سوریه را نقض مستقیم حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه دانشت و گفت که دمشق با هیچ عملیاتی از سوی آنکارا موافق نیست. وی هر عملیات ترکیه را مسبب افزایش تنش در سوریه عنوان کرد.

این مقام روس با بیان اینکه تنها ضامن امنیت در مرزهای آنکارا و دمشق، فقط استقرار نیروهای دولت سوریه است، گفت که این مسئله، اجرای عملی اظهارات رسمی آنکارا است که در آن ادعا می‌کند به حاکمیت سوریه احترام می‌گذارد.

وی با اشاره به تداوم همکاری اقتصادی سوریه و روسیه، خبر داد که شرکتهای روس، در زمینه‌های زیرساختی، در حال اجرای پروژه‌های بزرگی هستند.

یویموف در پایان گفت که سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان سفیر اخیر خود به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، بر بازگشت سوریه به اتحادیه عرب تأکید کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر