تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

طراحان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارند

طراحان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای درباره اعلام زمان حذف قرعه‌کشی خودرو ندارند مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با بیان اینکه مسئولان سامانه یکپارچه وظیفه‌ای به جز ثبت‌نام متقاضیان ندارند، گفت: فقط وزارت صمت می‌تواند زمان حذف قرعه‌کشی و مسائل مربوط به حوزه خودرو را اعلام کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 12
کد خبر: ۱۳۸۰۵۳

به گزارش راهبرد معاصر جعفر توحیدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس و در پاسخ به سوالی در مورد اینکه قرعه‌کشی خودرو قرار است برای چه خودروهایی ادامه یابد؟ اظهار داشت: شرکتی که من مدیریت آن را به عهده دارم، مجری طراحی سامانه یکپارچه تخصیص خودرو است و من در جایگاهی قرار ندارم که از ادامه روند قرعه‌کشی خودرو مطلع باشم. 

 

وی افزود: مطلبی امروز به نقل از من در برخی رسانه‌ها و فضای مجازی عنوان شده مبنی بر اینکه قرعه‌کشی برای برخی از خودروها دائمی خواهد بود و تنها تعدادی از خودروها از فرآیند قرعه‌کشی خارج می‌شوند که باید بگویم در واقع از صحبت‌های من برداشت اشتباهی شده است.

 

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو اظهار داشت: اینجانب مدیرعامل شرکتی هستم که در زمینه طراحی سامانه‌های فروش اینترنتی خودرو و غیره دارای تجربه است و طی این سال‌ها شرکت ما برای خودروسازان متقاضی، سامانه‌هایی را طراحی کرده است تا از طریق این سامانه‌ها، خودروسازان نسبت به فروش خودرو به شیوه قرعه‌کشی اقدام کنند. 

 

وی بیان داشت: با توجه به اینکه وزارت صمت تصمیم گرفت تا سامانه‌ای را با عنوان «سامانه تخصیص یکپارچه خودرو» طراحی کند تا از طریق این سامانه ثبت نام خرید خودرو از تمامی خودروسازان به شکل متمرکز انجام شود و از طریق این سامانه نیز نتایج قرعه‌کشی اعلام شود، لذا از شرکت ما خواسته شد تا این سامانه را در اسرع وقت طراحی و در اختیار وزارت صمت قرار دهیم.

 

توحیدی افزود: بنابراین با توجه به سابقه شرکت ما در این زمینه، مهندسان و طراحان ما نیز نرم‌افزاری را طراحی و سامانه مورد نیاز وزارت صمت را ایجاد کرده و در اختیار وزارت صمت قرار دادند. بنابراین ماموریت ما تنها ایجاد یک سامانه بود که از طریق آن امکان ثبت‌نام متقاضیان خرید خودرو بصورت یکپارچه فراهم شود.

 

توحیدی گفت: از طریق سامانه یکپارچه تخصیص خودرو ثبت نام از حدود 4 میلیون و 200 هزار متقاضی انجام شد. پس از ثبت‌نام نیز قرعه‌کشی از متقاضیان خرید به صورت متمرکز و زیر نظر دستگاه‌های نظارتی از جمله وزارت صمت و سازمان حمایت انجام شد. بعد از مدتی نیز نتایج قرعه‌کشی و تخصیص خودرو از طریق وزارت صمت برای بارگذاری در سامانه ‌در اختیار ما قرار داده شد و ما نیز از طریق سامانه و پس از کسب استعلام‌های لازم، نتایج را اعلام کردیم.

 

مدیرعامل شرکت مجری سامانه یکپارچه تخصیص خودرو با تاکید بر اینکه نرم‌افزار قرعه‌کشی توسط شرکت ما ایجاد نشده و این نرم‌افزار تحت نظر نهادهای نظارتی است، گفت: شرکت ما فقط مسئولیت ایجاد سامانه یکپارچه تخصیص خودرو، ثبت نام از متقاضیان و اعلام نتایج تخصیص خودرو را بر عهده داشت و هیچ مسئولیت دیگری ندارد. 

 

وی اظهار داشت: شرکت ما برای ایجاد نرم‌افزار تخصیص خودرو به دو دلیل انتخاب شد؛ یکی عدم وابستگی به خودروسازان بود، زیرا هیچ کدام از خودروسازان سهامدار شرکت ما نیستند و مساله دوم نیز تجربه چندین ساله ما در ایجاد سامانه‌های ثبت نام و فروش اینترنتی خودرو بود. 

 

توحیدی بیان داشت: بنابراین من به عنوان مدیرعامل شرکتی که طراحی سامانه تخصیص یکپارچه خودرو را بر عهده داشته است، اعلام می‌کنم که شرکت ما هیچ مسئولیتی در قبال سایر مسائل مربوط به حوزه خودرو ندارد و فقط مجری ایجاد سامانه، ثبت‌نام از متقاضیان و اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار