درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

فقدان متوّلی مشخص، علت اجرا نشدن 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت است

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: یکی از علل عدم اجرای 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت و درمان این است که متولی مشخصی برای اجرا و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۵۳

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع اجرای قانون برنامه ششم و میزان اجرای این قانون در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده در خوشبینانه‌ترین حالت تنها حدود ۳۰ درصد از قانون برنامه ششم در بخش بهداشت و درمان اجرایی شده است.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته یکی از دلایل عدم اجرای این قانون و مشکلاتی که در این راستا با آن مواجه بودیم این بود که متولی مشخصی برای اجرای قوانین وضع شده و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.

 

شیخی خاطرنشان کرد: ما وقتی که علت عدم اجرای بعضی از مواد قانون برنامه را جویا می‌شدیم دستگاه‌ها مسئولیت را به گردن دیگری می‌انداختند.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در روند اجرای مفاد قانون برنامه ششم وجود داشت تعارض منافع مدیران بود که می‌دیدند اگر قانون را اجرا کنند منافع شخصی آنها به خطر می‌افتد.

 

شیخی اظهار داشت: این موارد در کنار موارد دیگر در تدوین و تصویب و اجرای برنامه هفتم توسعه باید مد نظر قرار گیرد و رفع شود.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: پنج سال اجرای قانون برنامه ششم در دوران دولت های یازدهم و دوازدهم بوده و ماه های اضافه‌ای که این قانون علاوه بر مدت پنج سال آن اجرا شده در مدت زمان شروع به کار دولت سیزدهم بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر