سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد

فقدان متوّلی مشخص، علت اجرا نشدن 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت است

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: یکی از علل عدم اجرای 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت و درمان این است که متولی مشخصی برای اجرا و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۵۳

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع اجرای قانون برنامه ششم و میزان اجرای این قانون در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده در خوشبینانه‌ترین حالت تنها حدود ۳۰ درصد از قانون برنامه ششم در بخش بهداشت و درمان اجرایی شده است.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته یکی از دلایل عدم اجرای این قانون و مشکلاتی که در این راستا با آن مواجه بودیم این بود که متولی مشخصی برای اجرای قوانین وضع شده و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.

 

شیخی خاطرنشان کرد: ما وقتی که علت عدم اجرای بعضی از مواد قانون برنامه را جویا می‌شدیم دستگاه‌ها مسئولیت را به گردن دیگری می‌انداختند.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در روند اجرای مفاد قانون برنامه ششم وجود داشت تعارض منافع مدیران بود که می‌دیدند اگر قانون را اجرا کنند منافع شخصی آنها به خطر می‌افتد.

 

شیخی اظهار داشت: این موارد در کنار موارد دیگر در تدوین و تصویب و اجرای برنامه هفتم توسعه باید مد نظر قرار گیرد و رفع شود.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: پنج سال اجرای قانون برنامه ششم در دوران دولت های یازدهم و دوازدهم بوده و ماه های اضافه‌ای که این قانون علاوه بر مدت پنج سال آن اجرا شده در مدت زمان شروع به کار دولت سیزدهم بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار