فقدان متوّلی مشخص، علت اجرا نشدن 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت است-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

فقدان متوّلی مشخص، علت اجرا نشدن 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت است

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس گفت: یکی از علل عدم اجرای 70 درصد قانون برنامه ششم در حوزه بهداشت و درمان این است که متولی مشخصی برای اجرا و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 14
کد خبر: ۱۳۸۴۵۳

زهرا شیخی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز عصر کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع اجرای قانون برنامه ششم و میزان اجرای این قانون در حوزه بهداشت و درمان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: طبق بررسی‌های انجام شده در خوشبینانه‌ترین حالت تنها حدود ۳۰ درصد از قانون برنامه ششم در بخش بهداشت و درمان اجرایی شده است.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: طبق بررسی‌های صورت گرفته یکی از دلایل عدم اجرای این قانون و مشکلاتی که در این راستا با آن مواجه بودیم این بود که متولی مشخصی برای اجرای قوانین وضع شده و نیز برای پاسخگویی در مورد عدم اجرا وجود نداشت.

 

شیخی خاطرنشان کرد: ما وقتی که علت عدم اجرای بعضی از مواد قانون برنامه را جویا می‌شدیم دستگاه‌ها مسئولیت را به گردن دیگری می‌انداختند.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلاتی که در روند اجرای مفاد قانون برنامه ششم وجود داشت تعارض منافع مدیران بود که می‌دیدند اگر قانون را اجرا کنند منافع شخصی آنها به خطر می‌افتد.

 

شیخی اظهار داشت: این موارد در کنار موارد دیگر در تدوین و تصویب و اجرای برنامه هفتم توسعه باید مد نظر قرار گیرد و رفع شود.

 

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: پنج سال اجرای قانون برنامه ششم در دوران دولت های یازدهم و دوازدهم بوده و ماه های اضافه‌ای که این قانون علاوه بر مدت پنج سال آن اجرا شده در مدت زمان شروع به کار دولت سیزدهم بوده است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده