خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی

فرمانده کل سپاه: سیمای جنگ‌ها با فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است

فرمانده کل سپاه: سیمای جنگ‌ها با فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است سرلشکر سلامی گفت: امروز سیمای جنگ‌ها با طلوع فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است و هر پدیده قابل تشخیصی به سرعت منهدم می‌شود، لذا آمادی که بر پایه اقلام بزرگ و وسیع باشد در جنگ محکوم به فنا و نابودی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز (چهارشنبه) در اولین همایش سراسری آماد و پشتیبانی دفاعی در گام دوم انقلاب که در دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین برگزار شد، اظهار داشت: وقتی از گام دوم انقلاب سخن می‌گوییم مهم‌ترین ویژگی آن تمدنی بودن است، زیرا از شاخصه اصلی یک تمدن، دارا بودن سطح تفکر و اندیشه و هنر و دانش و فناوری است؛ شاخصه اصلی تمدن یعنی قابلیت ارائه مدل و الگو برای ترسیم هندسه جهان در ابعاد مختلف است لذا با این مشخصات وارد گام دوم می‌شویم.

 

وی افزود: تلاش‌هایی که دشمنان علیه ایران انجام می‌دهد برای ممانعت از ظهور تمدن جدیدی است که شعائر آن عدالت، آزادی، کرامت انسان، ارزش‌های اخلاقی و الهی است.

 

فرمانده کل سپاه بیان داشت: حال وقتی صحبت از آماد و پشتیبانی در گام دوم می‌کنیم عنصر اصلی آن بروز بودن و نو شدن در همه ابعاد است؛ امروز شاهد تغییر سیمای جهان از منظر دانش و فناوری و هنر مدیریت هستیم، زیرا جهان، جهان ارتباط کامل در زمان حقیقی و عصر سیطره پر شتاب نرم‌افزار‌هاست.

 

وی افزود: امروز سیمای جنگ‌ها با طلوع فناوری‌های پیشرفته در حال تغییر است و هر پدیده قابل تشخیصی به سرعت منهدم می‌شود، لذا آمادی که بر پایه اقلام بزرگ و وسیع باشد در جنگ محکوم به فنا و نابودی است به همین علت همه آماد‌ها به‌صورت توزیعی نه متمرکز در دستور کار قرار گرفته است.

 

سرلشکر سلامی گفت: در این شرایط ما نیازمند تحرک هستیم یعنی هر چقدر اقلام در انبار‌ها کمتر باشد، مطلوبتر است، چون این کمک می‌کند به اینکه دشمنی که از انوع پهپاد‌ها استفاده می‌کند مجبور می‌شود در چندین نقطه تلاش کند صدمه بزند.

 

وی با ذکر مثالی در این رابطه توضیح داد: زمانی که عراق به کویت حمله کرد، آمریکا در چنگ با عراق از ۳۷ پلی که از بغداد به سمت کویت وجود داشت ۳۶ پل مورد اصابت قرار داد و چون ارتش صدام بر اساس تمرکز آمادی فعالیت می‌کرد نتوانست نیرو‌های خود را پشتیبانی کند و این عاملی شد تا شکست را بپذیرد؛ پس اخلال آمادی از حمله بیشتر تاثیرگذار است و این یعنی توجه دادن به برنامه ریزی که طی آن آماد از خدمات رسانی قطع نشود به عنوان مثال کندی حرکت روسیه در جنگ با اکراین ناشی از کندی در آماد آن‌هاست.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ویژگی اصلی آماد هوشمندی است و به غیر از این موفقیت امکان‌پذیر نیست، افزود: هر چه پیشرفته‌تر شویم وسایل برای استفاده کوچک‌تر و سبک‌تر می‌شود و این در پشتیبانی از نیرو‌ها تاثیرگذار است؛ البته در این شرایط تحریم نیرو‌های آماد شرافتمندانه کار کردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار