لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

سفر همزمان سران فرانسه، آلمان و ایتالیا به کی‌یف

رئیس‌جمهور فرانسه، صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر ایتالیا با قطار خودشان را به کی‌یف پایتخت اوکراین رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 16
کد خبر: ۱۳۸۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سران سه کشور فرانسه، آلمان و ایتالیا به منظور اعلام حمایت از اوکراین در برابر روسیه، وارد کی‌یف پایتخت این کشور شدند.

 

در شرایطی که تنش‌ها میان کشورهای غربی و روسیه بر سر اوکراین همچنان ادامه دارد، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه، اولاف شولتز صدراعظم آلمان و ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا به کی‌یف سفر کردند.

 

سفر سران این سه کشور اروپایی که به منظور نشان دادن ادامه حمایت آنها از اوکراین با استفاده از قطار انجام شده و قرار است آنها با ولودیمر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دیدار داشته باشند.

 

سفر همزمان و مشترک ماکرون، شولتز و دراگی به اوکراین در شرایطی انجام شده که تنش‌ها میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا با روسیه بعد از آغاز درگیری‌ها با اوکراین خبرساز شده و روابط مسکو با کشورهای عضو اتحادیه اروپا را متشنج کرده است.

 

سفر سران پاریس، برلین و رم به کی‌یف یک روز بعد از تماس تلفنی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با همتای اوکراینی صورت گرفت؛ تماسی که در آن بایدن به ولودیمیر زلنسکی وعده کمک‌های تسلیحاتی یک میلیارد دلاری جدید داده است.

 

پنجم اسفند ماه سال گذشته ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پس از به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد. مقام‌های مسکو اعلام کردند که این عملیات به منظور «نازی زدایی و خلع سلاح» اوکراین انجام شده و روسیه تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه پس از پیاده شدن از قطار و ورود به اوکراین به خبرنگاران حاضر تاکید کرد که با زلنسکی دیدار می‌کند. ماکرون تصریح کرد که در نظر دارد به زلنسکی «پیام همبستگی اروپا» را برساند.

 

اولاف شولتز صدراعظم آلمان بعد از رسیدن به کی‌یف اعلام کرد: «ما می‌خواهیم نه تنها همبستگی خود را نشان دهیم بلکه اطمینان دهیم که کمک‌های مالی، بشردوستانه و همچنین در مورد سلاح‌ها ادامه خواهد داشت و تا زمانی که برای نبرد اوکراین علیه مسکو لازم باشد، به آن ادامه خواهیم داد».

 

شولتز افزود، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه «به این احتمال کمک می‌کند که روسیه از طرح خود دست بکشد و نیروهایش را خارج کند زیرا این هدف (اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه) است»./

ارسال نظر
آخرین اخبار