دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است

 رئیس جمهور روسیه از ارمنستان به عنوان متحد و شریک راهبردی مسکو یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» در دیدار با همتای ارمنستانی خود در حاشیه اجلاس بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ اعلام کرد ارمنستان نه تنها شریک روسیه، بلکه یک متحد استراتژیک این کشور نیز است.

بنا به بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری ارمنستان، پوتین دراین دیدار به وهاگن خاچاتوریان گفت روسیه تحولات ارمنستان و پیرامون آن را درک می‌کند و مصمم به توسعه مشارکت‌های دو جانبه با ارمنستان است.

رئیس جمهور روسیه خطاب به همتای ارمنی خود یادآور شد روسیه علاقمند به برقراری ثبات در ارمنستان و تضمین توسعه آن است.

خاچاتوریان نیز روابط دو کشور را مبتنی بر دوستی تاریخی دانست و گفت مردم ارمنستان از تلاش‌های روسیه برای حل و فصل مناقشه قره باغ قدردانی می‌کنند. توقف جنگ بسیار حائز اهمیت بود. رئیس جمهور ارمنستان ضمن یادآوری تلاش‌های روسیه برای پایان دادن به مناقشه قره باغ گفت تلاش شما برای پایان دادن به جنگ نه تنها مورد قدردانی بنده است، بلکه می دانم که مردم ارمنستان نیز قدردان آن هستند.

دور جدید درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر قره باغ که از ششم مهر ماه ۹۹ آغاز شده بود، در آبان ماه همان سال با میانجیگری روسیه و امضای توافق صلح میان رؤسای جمهوری روسیه و آذربایجان و همچنین نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.

به موجب این توافق، ارمنستان متعهد به خروج از مناطق اشغالی جمهوری آذربایجان شده بود. با این حال، درگیری‌های جسته و گریخته میان طرفین همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر