پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است

 رئیس جمهور روسیه از ارمنستان به عنوان متحد و شریک راهبردی مسکو یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» در دیدار با همتای ارمنستانی خود در حاشیه اجلاس بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ اعلام کرد ارمنستان نه تنها شریک روسیه، بلکه یک متحد استراتژیک این کشور نیز است.

بنا به بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری ارمنستان، پوتین دراین دیدار به وهاگن خاچاتوریان گفت روسیه تحولات ارمنستان و پیرامون آن را درک می‌کند و مصمم به توسعه مشارکت‌های دو جانبه با ارمنستان است.

رئیس جمهور روسیه خطاب به همتای ارمنی خود یادآور شد روسیه علاقمند به برقراری ثبات در ارمنستان و تضمین توسعه آن است.

خاچاتوریان نیز روابط دو کشور را مبتنی بر دوستی تاریخی دانست و گفت مردم ارمنستان از تلاش‌های روسیه برای حل و فصل مناقشه قره باغ قدردانی می‌کنند. توقف جنگ بسیار حائز اهمیت بود. رئیس جمهور ارمنستان ضمن یادآوری تلاش‌های روسیه برای پایان دادن به مناقشه قره باغ گفت تلاش شما برای پایان دادن به جنگ نه تنها مورد قدردانی بنده است، بلکه می دانم که مردم ارمنستان نیز قدردان آن هستند.

دور جدید درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر قره باغ که از ششم مهر ماه ۹۹ آغاز شده بود، در آبان ماه همان سال با میانجیگری روسیه و امضای توافق صلح میان رؤسای جمهوری روسیه و آذربایجان و همچنین نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.

به موجب این توافق، ارمنستان متعهد به خروج از مناطق اشغالی جمهوری آذربایجان شده بود. با این حال، درگیری‌های جسته و گریخته میان طرفین همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار