رسانه عبری: یکی از مسئولین عالی رتبه انصار الله در صنعا ترور شد رهبر انصارالله: محاصره و کشتار در غزه، جنایتی وحشیانه با حمایت آمریکا است / هشدار به حکومت‌های عربی شهادت دومین نوه عضو برجسته حماس بر اثر بمباران مدرسه دار الارقم غزه + عکس لبنان: عادی سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست محکومیت استفاده ابزاری آلمان و انگلیس از ساز و کار‌های حقوق بشری علیه ایران القسام شهادت یکی از رهبران حماس در حمله اسرائیل به جنوب لبنان را تأیید کرد ترامپ: نتانیاهو احتمالا هفته آتی به آمریکا می‌آید حمله هوایی رژیم اسرائیل به صیدا؛ ۳ شهید و هدف‌گیری یکی از فرماندهان حماس شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان حمله هوایی آمریکا به شمال یمن رسانه اسرائیلی: طرح اردوغان را در سوریه خنثی کردیم رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند

پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است

 رئیس جمهور روسیه از ارمنستان به عنوان متحد و شریک راهبردی مسکو یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» در دیدار با همتای ارمنستانی خود در حاشیه اجلاس بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ اعلام کرد ارمنستان نه تنها شریک روسیه، بلکه یک متحد استراتژیک این کشور نیز است.

بنا به بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری ارمنستان، پوتین دراین دیدار به وهاگن خاچاتوریان گفت روسیه تحولات ارمنستان و پیرامون آن را درک می‌کند و مصمم به توسعه مشارکت‌های دو جانبه با ارمنستان است.

رئیس جمهور روسیه خطاب به همتای ارمنی خود یادآور شد روسیه علاقمند به برقراری ثبات در ارمنستان و تضمین توسعه آن است.

خاچاتوریان نیز روابط دو کشور را مبتنی بر دوستی تاریخی دانست و گفت مردم ارمنستان از تلاش‌های روسیه برای حل و فصل مناقشه قره باغ قدردانی می‌کنند. توقف جنگ بسیار حائز اهمیت بود. رئیس جمهور ارمنستان ضمن یادآوری تلاش‌های روسیه برای پایان دادن به مناقشه قره باغ گفت تلاش شما برای پایان دادن به جنگ نه تنها مورد قدردانی بنده است، بلکه می دانم که مردم ارمنستان نیز قدردان آن هستند.

دور جدید درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر قره باغ که از ششم مهر ماه ۹۹ آغاز شده بود، در آبان ماه همان سال با میانجیگری روسیه و امضای توافق صلح میان رؤسای جمهوری روسیه و آذربایجان و همچنین نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.

به موجب این توافق، ارمنستان متعهد به خروج از مناطق اشغالی جمهوری آذربایجان شده بود. با این حال، درگیری‌های جسته و گریخته میان طرفین همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار