پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پوتین: ارمنستان شریک راهبردی روسیه است

 رئیس جمهور روسیه از ارمنستان به عنوان متحد و شریک راهبردی مسکو یاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 18
کد خبر: ۱۳۸۹۱۱

به گزارش راهبرد معاصر «ولادیمیر پوتین» در دیدار با همتای ارمنستانی خود در حاشیه اجلاس بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ اعلام کرد ارمنستان نه تنها شریک روسیه، بلکه یک متحد استراتژیک این کشور نیز است.

بنا به بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری ارمنستان، پوتین دراین دیدار به وهاگن خاچاتوریان گفت روسیه تحولات ارمنستان و پیرامون آن را درک می‌کند و مصمم به توسعه مشارکت‌های دو جانبه با ارمنستان است.

رئیس جمهور روسیه خطاب به همتای ارمنی خود یادآور شد روسیه علاقمند به برقراری ثبات در ارمنستان و تضمین توسعه آن است.

خاچاتوریان نیز روابط دو کشور را مبتنی بر دوستی تاریخی دانست و گفت مردم ارمنستان از تلاش‌های روسیه برای حل و فصل مناقشه قره باغ قدردانی می‌کنند. توقف جنگ بسیار حائز اهمیت بود. رئیس جمهور ارمنستان ضمن یادآوری تلاش‌های روسیه برای پایان دادن به مناقشه قره باغ گفت تلاش شما برای پایان دادن به جنگ نه تنها مورد قدردانی بنده است، بلکه می دانم که مردم ارمنستان نیز قدردان آن هستند.

دور جدید درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر قره باغ که از ششم مهر ماه ۹۹ آغاز شده بود، در آبان ماه همان سال با میانجیگری روسیه و امضای توافق صلح میان رؤسای جمهوری روسیه و آذربایجان و همچنین نخست وزیر ارمنستان به پایان رسید.

به موجب این توافق، ارمنستان متعهد به خروج از مناطق اشغالی جمهوری آذربایجان شده بود. با این حال، درگیری‌های جسته و گریخته میان طرفین همچنان ادامه دارد./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار