فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

واکنش تند مقام روس به تهدید فرانسه

واکنش تند مقام روس به تهدید فرانسه تهدید فرانسه درباره اعمال «جنگ اقتصادی همه جانبه علیه روسیه»، واکنش تند مقام ارشد مسکو را به دنبال داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 01
کد خبر: ۱۲۴۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف نائب شورای امنیت فدراسیون روسیه به اظهارات تهدیدآمیز مقام‌های فرانسوی درباره فروپاشی اقتصاد روسیه در نتیجه «جنگ اقتصادی» علیه مسکو پاسخ داد.

وزیر دارایی فرانسه روز سه شنبه (امروز) ضمن محکوم کردن دوباره اقدامات روسیه در اوکراین اعلام کرد که اتحادیه اروپا یک جنگ اقتصادی و مالی همه جانبه علیه روسیه به راه خواهد انداخت. وی همچنین به روسیه درباره فروپاشی اقتصاد این کشور در نتیجه این «جنگ اقتصادی» هشدار داد.

اظهارات این مقام فرانسوی با واکنش دیمیتری مدودف نائب شورای امنیت فدراسیون روسیه مواجه شد. او که سابقه ریاست جمهوری و نخست‌وزیری روسیه را هم دارد، در پایمی توییتری به مقام‌های پاریس گفت: «مراقب حرف زدنتان باشید».

مدودف در توییتر به زبان انگلیس نوشت: «امروز برخی از وزیران فرانسه گفته‌اند که به روسیه اعلام جنگ اقتصادی کرده‌اند. آقایان مواظب حرف زدنتان باشید و فراموش نکنید که در تاریخ بشر، جنگ‌های اقتصادی اغلب به جنگ‌های واقعی تبدیل می‌شوند».

پاسخ تند این مقام ارشد مسکو به پاری سدر شرایطی مطرح شده که پیشتر «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در پیامی به ارتش این کشور، مدعی شد: حمله روسیه به اوکراین خطرناک‌ترین نمایش قدرت از زمان پایان اتحاد جماهیر شوروی است.

رئیس‌جمهور فرانسه با قطع امید تلویحی از حمایت نظامی آمریکا در زمان نیاز کشور‌های اروپایی، تاکید کرد: در این شرایط فرانسه متوجه می‌شود که می‌تواند بار دیگر به ارتش خود تکیه کند «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه امروز اعلام کرد: «اروپا آن چه که قبل از حمله روسیه به اوکراین بود نیست، باید احتمال پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا وجود داشته باشد».

همزمان با این اظهارنظرات، تحرکات نظامی کشور‌های عضو ناتو برای مقابله با «تهدیدات روسیه» ادامه دارد. «ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو اعلام کرد، در اولین استقرار نیرو‌های واکنش سریع ناتو، ارتش فرانسه امروز (سه‌شنبه) در رومانی، همسایه اوکراین مستقر شد.

دبیرکل این ائتلاف نظامی غربی البته ادعا کرد، ناتو قصد ندارد بخشی از درگیری روسیه و اوکرین باشد. ناتو نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌کند و هواپیما‌هایی به حریم هوایی این کشور ارسال نخواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار