سفر همزمان سران فرانسه، آلمان و ایتالیا به کی‌یف-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

سفر همزمان سران فرانسه، آلمان و ایتالیا به کی‌یف

رئیس‌جمهور فرانسه، صدراعظم آلمان و نخست‌وزیر ایتالیا با قطار خودشان را به کی‌یف پایتخت اوکراین رساندند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 16
کد خبر: ۱۳۸۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، سران سه کشور فرانسه، آلمان و ایتالیا به منظور اعلام حمایت از اوکراین در برابر روسیه، وارد کی‌یف پایتخت این کشور شدند.

 

در شرایطی که تنش‌ها میان کشورهای غربی و روسیه بر سر اوکراین همچنان ادامه دارد، امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه، اولاف شولتز صدراعظم آلمان و ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا به کی‌یف سفر کردند.

 

سفر سران این سه کشور اروپایی که به منظور نشان دادن ادامه حمایت آنها از اوکراین با استفاده از قطار انجام شده و قرار است آنها با ولودیمر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین دیدار داشته باشند.

 

سفر همزمان و مشترک ماکرون، شولتز و دراگی به اوکراین در شرایطی انجام شده که تنش‌ها میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا با روسیه بعد از آغاز درگیری‌ها با اوکراین خبرساز شده و روابط مسکو با کشورهای عضو اتحادیه اروپا را متشنج کرده است.

 

سفر سران پاریس، برلین و رم به کی‌یف یک روز بعد از تماس تلفنی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با همتای اوکراینی صورت گرفت؛ تماسی که در آن بایدن به ولودیمیر زلنسکی وعده کمک‌های تسلیحاتی یک میلیارد دلاری جدید داده است.

 

پنجم اسفند ماه سال گذشته ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه پس از به رسمیت شناختن استقلال جمهوری‌های دونتسک و لوهانسک، از آغاز «عملیات نظامی ویژه در اوکراین» خبر داد. مقام‌های مسکو اعلام کردند که این عملیات به منظور «نازی زدایی و خلع سلاح» اوکراین انجام شده و روسیه تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه پس از پیاده شدن از قطار و ورود به اوکراین به خبرنگاران حاضر تاکید کرد که با زلنسکی دیدار می‌کند. ماکرون تصریح کرد که در نظر دارد به زلنسکی «پیام همبستگی اروپا» را برساند.

 

اولاف شولتز صدراعظم آلمان بعد از رسیدن به کی‌یف اعلام کرد: «ما می‌خواهیم نه تنها همبستگی خود را نشان دهیم بلکه اطمینان دهیم که کمک‌های مالی، بشردوستانه و همچنین در مورد سلاح‌ها ادامه خواهد داشت و تا زمانی که برای نبرد اوکراین علیه مسکو لازم باشد، به آن ادامه خواهیم داد».

 

شولتز افزود، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه «به این احتمال کمک می‌کند که روسیه از طرح خود دست بکشد و نیروهایش را خارج کند زیرا این هدف (اعمال تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه) است»./

ارسال نظر