انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور

نگرانی اسرائیل از سفر اتباعش به کشور‌های عربی

نگرانی اسرائیل از سفر اتباعش به کشور‌های عربی رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که علاوه بر ترکیه، مقام‌های امنیتی این رژیم درباره سفر اتباع خود به مصر، امارات، اردن و بحرین نیز نگرانی دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه تایمز اسرائیل با اشاره به افزایش احتمال انتقام گیری ایران، از نگرانی مقامات ارشد رژیم صهیونیستی درباره سفر اتباع این رژیم به برخی کشور‌های منطقه از جمله امارات، بحرین، اردن و مصر علاوه بر ترکیه خبر داد.

مقامات رژیم موقت صهیونیستی طی روز‌های گذشته از شهروندان خواستند که فوراً شهر «استانبول» را ترک کنند و در سفر‌های غیرضروری به دیگر مناطق ترکیه تجدید نظر کنند. آن‌ها مدعی هستند که عوامل ایرانی آماده ربودن یا کشتن اسرائیلی‌ها در آنجا هستند، زیرا تهران به دنبال انتقام از اقدامات این رژیم علیه ایران طی هفته‌های اخیر است.

به دنبال رسانه‌ای شدن دست داشتن تل‌آویو در ترور شهید «حسن صیاد خدایی»، مقام‌های این رژیم در پی هراس از اقدام ایران برای گرفتن انتقام خون این شهید، به اتباع خود درباره سفر به کشور‌های منطقه بار‌ها هشدار داده‌اند.

براساس این گزارش، کانال ۱۳ و رایو ارتش رژیم صهیونیستی هر دو بدون ذکر نام منابع خود از قول منابع ارشد امنیتی نوشتند که تهدیدات امنیتی علیه اتباع اسرائیلی ممکن است به زودی پدیدار شود.

یک منبع دیپلماتیک ناشناس به این دو رسانه گفته: «من به اسرائیلی‌ها توصیه می‌کنم به چنین کشور‌هایی نروند و اگر رفتند باید مراقبت بیشتری از خود داشته باشند».

این درحالیست که روز یکشنبه اعلام شد که «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی قرار است روز پنجشنبه برای سفری کوتاه به ترکیه سفر کند و با مولود چاووش اوغلو همتای ترکیه‌ای خود دیدار کند.

کانال ۱۳ روز یکشنبه بدون ذکر منبع گزارش داد، مقامات امنیتی اسرائیل در روز‌های اخیر به ترکیه رفته و «اطلاعات بسیار دقیق» که به ادعای خودشان درباره طرح‌های ایران برای ضربه به رژیم صهیونیستی در ترکیه در اختیار دارد را با همتایان ترک خود در میان گذاشته اند.

گفته می‌شود در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ شهروند صهیونیستی در ترکیه هستند./فارس

ارسال نظر
captcha