تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

چین از آزمایش یک سیستم رهگیری موشک خبر داد

به گزارش وزارت دفاع چین، پکن یک آزمایش رهگیری موشکی را انجام داد که ماهیت دفاعی داشته و کشور دیگری را هدف نمی‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری رویترز، چین تحت نظارت رئیس‌جمهوری این کشور و در راستای یک طرح بلندپروازانه مدرن‌سازی، تحقیقاتش برای دستیابی به انواع مختلف موشک‌ها را افزایش داده است، از موشک‌هایی که به فضا رفته و ماهواره‌ها را نابود می‌کنند تا موشک‌های بالستیک هسته‌ای پیشرفته.

پکن پیش از این هم رهگیری موشک‌ها را آزمایش کرده بود که تازه‌ترین مورد آن به فوریه ۲۰۲۱ و قبل از آن به ۲۰۱۸ باز می‌گردد. رسانه‌های دولتی چین می‌گویند که این کشور از سال ۲۰۱۰ مشغول آزمایش سامانه‌های پدافند موشکی است.

وزارت دفاع چین در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که «این تکنولوژی رهگیری موشکی از روی سطح» که موشک‌ها را در میانه مسیر آن‌ها رهگیری می‌کند، یکشنبه شب آزمایش شد.

این وزارتخانه جزئیات زیادی در این باره منتشر نکرد و تنها به این بسنده کرد که «اهداف مورد انتظار در این آزمایش برآورده شده و آزمایش دفاعی مذکور کشور دیگری را هدف نمی‌گیرد».

چین و روسیه مکررا مخالفت خود را با استقرار سامانه ضدموشکی «تاد» آمریکا در کره جنوبی اعلام کرده‌اند.

پکن استدلال کرد که رادار‌های پیشرفته این تجهیزات ممکن است به قلمرو چین نفوذ کند. چین و روسیه همچنین رزمایش‌های شبیه‌سازی شده ضد موشکی انجام داده‌اند.

چین بجز بیانیه‌های مختصر و گاه‌به‌گاه وزارت دفاع و رسانه‌های دولتی، اطلاعات اندکی درباره برنامه‌های موشکی خود منتشر کرده است./ایسنا

کلمات کلیدی: چین موشک
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار