پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

اسرائیل از نشست مشترک عملیاتی ـ راهبردی با آمریکا خبر داد

اسرائیل از نشست مشترک عملیاتی ـ راهبردی با آمریکا خبر داد ارتش رژیم صهیونیستی از برگزاری نشست مشترک عملیاتی - راهبردی با حضور ژنرال‌های ارشد ارتش آمریکا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۲ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش رژیم صهیونیستی امروز سه شنبه از آغاز نشست عملیاتی - راهبردی با حضور نظامیان بلندپایه ارتش این رژیم و ژنرال‌های ارشد ستاد مشترک ارتش آمریکا خبر داد.

«آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد، درباره این نشست گفت: این نشست مشترک در چارچوب هماهنگی بیشتر ارتش اسرائیل با فرماندهی مرکزی آمریکا در منطقه (سنتکام) انجام می‌شود.

در این نشست «جیمز مالوی» معاون فرماندهی مرکزی آمریکا، «گریگوری گیلوت» فرمانده نیروی هوایی در ستاد فرماندهی مرکزی و «برد کوپر» فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی و چند فرمانده دیگر آمریکایی دیگر حضور خواهند داشت.

این نشست در حالی برگزار می‌شود که «توماس نایدز»، سفیر آمریکا در تل آویو دیروز دوشنبه گفت که «جو بایدن»، رئیس جمهور آمریکا، علیرغم انحلال کابینه رژیم صهیونیستی همچنان قصد دارد ماه آینده به تل آویو سفر کند و به این شهر خواهد آمد.

همچنین سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا درباره سفر بایدن به تل آویو گفت: ما با اسرائیل رابطه راهبردی داریم که فراتر از هر دولتی است. رئیس جمهور مشتاقانه منتظر دیدار ماه آینده است.

اعلام سفر قطعی بایدن به تل آویو پس از آن صورت می‌گیرد که ساعاتی پیش از آن، «نفتالی بنت» نخست وزیر و «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در مورد انحلال «کنست» طی روز‌های آینده موافقت کردند./مهر

کلمات کلیدی: اسرائیل آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار