تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

‌بازگشایی مرز خسروی از هفته آینده برای زائران

به گفته فرماندار شهرستان قصرشیرین بعد از رایزنی‌های با طرف عراقی مرز خسروی برای زائران عتبات عالیات از هفته آینده بازگشایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر مرادعلی تاتار  با اشاره به بازگشایی مرز زمینی خسروی برای اعزام زائران به عتبات عالیات اظهار داشت: روزانه 400 تا 500 نفر، بدون روادید در قالب کاروان‌های رسمی سازمان حج و زیارت با موافقت طرف عراقی از طریق این مرز عازم عتبات عالیات خواهند شد.

فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه در سال‌های اخیر راهپیمایی اربعین به بزرگ‌ترین گردهمایی انسانی تبدیل شده است گفت: با توجه به اینکه مرز خسروی دارای مناسبت‌ترین محورهای مواصلاتی و راه‌های دسترسی است که در رفاه حال زائران موثر خواهد بود، تعداد قابل توجهی از هموطنان عزیز این منطقه را انتخاب خواهند کرد.

تاتار با اشاره به اینکه شهرستان قصرشیرین از دیرباز میزبان و خادم زائران عتبات عالیات بوده است افزود: تمامی ادارات و دستگاه‌ها شبانه روزی پای کار هستند و امکانات هتل‌ها و زائرسراها و راه دسترسی شهرستان قصرشیرین بسیار شاخص بوده و از سوی دیگر این مرز نزدیکترین نقطه از کشور به پایتخت عراق است./تسنیم

ارسال نظر