پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی

لندن:انگلیس مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است

لندن:انگلیس مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس سه‌شنبه (۲۱ ژوئن) گفت که دولت این کشور مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است و تا زمانی که مسکو به طور کامل از اوکراین خارج نشود، به این کار ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر  به گزارش خبرگزاری «رویترز»، تراس در پارلمان انگلیس گفت: مصمم هستیم تسلیحات بیشتری ارائه کنیم، تحریم‌های بیشتری اعمال کنیم و از اوکراین برای بیرون راندن روسیه از قلمرو خود حمایت کنیم.

وزیر خارجه انگلیس همچنین گفت روز چهارشنبه به ترکیه سفر خواهد کرد تا در مورد گزینه‌هایی برای کمک به خروج غلات از شهر بندری «اودسا» در اوکراین گفت‌وگو کند و افزود تنها چند هفته برای یافتن راه‌حل زمان وجود دارد.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه (۲۷ خرداد) گفت در حالی که لندن می‌خواهد روسیه را به زانو در بیاورد، هیچ راهی برای بهبود روابط روسیه و انگلیس وجود ندارد. وی که با شبکه «بی‌بی‌سی» درباره وضعیت وخیم روابط میان روسیه و انگلیس صحبت می‌کرد، گفت: فکر نمی‌کنم هیچ فضایی برای مانور دادن وجود داشته باشد چون هم بوریس جانسون نخست‌وزیر و هم لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس آشکارا گفته‌اند «ما باید روسیه را شکست دهیم. ما باید روسیه را به زانو در آوریم».

انگلیس از جمله کشورهایی است که تحریم‌های گسترده‌ای را علیه روسیه در پاسخ به عملیات نظامی مسکو در اوکراین اعمال کرده است. علاوه بر آن، لندن تسلیحات گسترده‌ای از جمله موشک‌های زمین به هوا و موشک‌های ضد تانک برای اوکراین ارسال کرده است.

لیز تراس ماه پیش گفت که اقدامات روسیه در اوکراین باید با زور جواب داده شود. وی در اظهاراتی ضد روسی گفت: ما باید در این موضوع مصمم باشیم که پیروزی اوکراین با کمک‌های نظامی و تحریم‌ها را تضمین کنیم. حالا دیگر نمی‌توانیم پایمان را از روی پدال گاز برداریم.

لندن فوریه گذشته، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. روسیه نیز ماه آوریل در اقدامی مشابه، جانسون، تراس و دیگر مقام‌های ارشد دولت انگلیس را به دلیل «اقدامات خصمانه بی‌سابقه» تحریم کرد. این مقام‌های انگلیسی از ورود به سرزمین‌های روسیه منع شده‌اند.

آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در روسیه حکایت از آن دارد که بیش از نیمی از مردم این کشور موافق عملیات ارتش روسیه در اوکراین هستند. بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط «مرکز تحقیقات افکار عمومی روسیه»، ۶۸ درصد شهروندان روسیه موافق عملیات نظامی ویژه در اوکراین هستند و ۲۲ درصد نیز گفتند که از آن حمایت نمی‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار