ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است

لندن:انگلیس مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است

لندن:انگلیس مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است «لیز تراس» وزیر امور خارجه انگلیس سه‌شنبه (۲۱ ژوئن) گفت که دولت این کشور مصمم به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه است و تا زمانی که مسکو به طور کامل از اوکراین خارج نشود، به این کار ادامه خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 21
کد خبر: ۱۳۹۳۷۹

به گزارش راهبرد معاصر  به گزارش خبرگزاری «رویترز»، تراس در پارلمان انگلیس گفت: مصمم هستیم تسلیحات بیشتری ارائه کنیم، تحریم‌های بیشتری اعمال کنیم و از اوکراین برای بیرون راندن روسیه از قلمرو خود حمایت کنیم.

وزیر خارجه انگلیس همچنین گفت روز چهارشنبه به ترکیه سفر خواهد کرد تا در مورد گزینه‌هایی برای کمک به خروج غلات از شهر بندری «اودسا» در اوکراین گفت‌وگو کند و افزود تنها چند هفته برای یافتن راه‌حل زمان وجود دارد.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه (۲۷ خرداد) گفت در حالی که لندن می‌خواهد روسیه را به زانو در بیاورد، هیچ راهی برای بهبود روابط روسیه و انگلیس وجود ندارد. وی که با شبکه «بی‌بی‌سی» درباره وضعیت وخیم روابط میان روسیه و انگلیس صحبت می‌کرد، گفت: فکر نمی‌کنم هیچ فضایی برای مانور دادن وجود داشته باشد چون هم بوریس جانسون نخست‌وزیر و هم لیز تراس وزیر امور خارجه انگلیس آشکارا گفته‌اند «ما باید روسیه را شکست دهیم. ما باید روسیه را به زانو در آوریم».

انگلیس از جمله کشورهایی است که تحریم‌های گسترده‌ای را علیه روسیه در پاسخ به عملیات نظامی مسکو در اوکراین اعمال کرده است. علاوه بر آن، لندن تسلیحات گسترده‌ای از جمله موشک‌های زمین به هوا و موشک‌های ضد تانک برای اوکراین ارسال کرده است.

لیز تراس ماه پیش گفت که اقدامات روسیه در اوکراین باید با زور جواب داده شود. وی در اظهاراتی ضد روسی گفت: ما باید در این موضوع مصمم باشیم که پیروزی اوکراین با کمک‌های نظامی و تحریم‌ها را تضمین کنیم. حالا دیگر نمی‌توانیم پایمان را از روی پدال گاز برداریم.

لندن فوریه گذشته، سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه و ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور این کشور را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرد. روسیه نیز ماه آوریل در اقدامی مشابه، جانسون، تراس و دیگر مقام‌های ارشد دولت انگلیس را به دلیل «اقدامات خصمانه بی‌سابقه» تحریم کرد. این مقام‌های انگلیسی از ورود به سرزمین‌های روسیه منع شده‌اند.

آخرین نظرسنجی‌های صورت گرفته در روسیه حکایت از آن دارد که بیش از نیمی از مردم این کشور موافق عملیات ارتش روسیه در اوکراین هستند. بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط «مرکز تحقیقات افکار عمومی روسیه»، ۶۸ درصد شهروندان روسیه موافق عملیات نظامی ویژه در اوکراین هستند و ۲۲ درصد نیز گفتند که از آن حمایت نمی‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار