گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با ویتکاف درباره مذاکرات ایران و آمریکا

«بدر عبدالعاطی» وزیر امور خارجه مصر در تماسی تلفنی با «استیون ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور منطقه و مذاکره‌کننده ارشد آمریکایی، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را بررسی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 12
کد خبر: ۲۷۷۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ در این تماس همچنین در خصوص بحران غزه و وضعیت اوکراین نیز گفت‌و‌گو شد.

وزیر امور خارجه مصر همچنین در تماس جداگانه‌ای با همتای عمانی خود از تلاش‌های میانجی‌گرانه این کشور در مذاکرات ایران و آمریکا تمجید کرد. مسقط روز یکشنبه میزبان چهارمین دور مذاکرات میان آمریکا و ایران درباره برنامه هسته‌ای تهران بود.

سایت وزارت امور خارجه مصر ساعاتی پیش در بیانیه‌ای اعلام کرد که بدر عبدالعاطی با وزرای امور خارجه عمان و ایران تماس‌های تلفنی جداگانه‌ای برقرار کرد.

طبق گزارش وبسایت وزارت خارجه مصر، در این بیانیه آمده است که عبدالعاطی در جریان تماس خود با «بدر البوسعیدی» و «سید عباس عراقچی»، از تلاش‌های عمان در میزبانی و میانجی‌گری میان تهران و واشنگتن قدردانی کرد.

وی همچنین بر حمایت کامل قاهره از مسیر دیپلماتیک برای حل‌وفصل مسائل منطقه‌ای تاکید کرد.

وزیر خارجه مصر همچنین ابراز امیدواری کرد که این گفت‌و‌گو‌ها به کاهش تنش‌ها و تقویت ثبات در منطقه منجر شود. /ایسنا

کلمات کلیدی: مصر ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده