کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیش‌ بینی بورس شنبه/بازار بلاتکلیف است

بک کارشناس بازار بورس گفت:بورس در یک بلاتکلیفی به سر می‌برد. یعنی به نظر می‌رسد عملا بازار سرمایه به دنبال یک خبر مثبت است تا بتواند روند خود را حفظ کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۱ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 22
کد خبر: ۱۳۹۵۵۳

شاخص کل بورس امروز روند اصلاحی به خود گرفت و با افت ۶ هزار و ۲۳۳ واحدی به محدوده یک میلیون و ۵۳۳ هزار واحد رسید.

ارزش معاملات معاملات خرد بورس و فرابورس به سه هزار و ۸۲۰میلیارد تومان رسید. در مقایسه با هفته‌های گذشته این ارزش بسیار کم است و انتظار افرایش آن می‌رود. با افزایش ارزش معاملات شاخص نیز می‌تواند به صورت واقعی صعود کند.

چه عواملی روی بورس تاثیر دارد؟

جواد فلاحیان، کارشناس بازار سرمایه گفت: اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و ریسک سیستماتیک وارد بورس نشود، می‌توان بازار متعادلی را برای شنبه و کل هفته پیش‌بینی کرد. البته این موضوع را هم باید در نظر بگیریم که در فصل مجامع هستیم و بسیاری از شرکت‌ها در هفته‌های آینده در مجامع شرکت می‌کنند و همین عامل شاید باعث شود تا بازار یک حالت خنثی را در پیش داشته باشد.

این کارشناس بازار سرمایه تشریح کرد: بورس در یک بلاتکلیفی به سر می‌برد. یعنی به نظر می‌رسد عملا بازار سرمایه به دنبال یک خبر مثبت است تا بتواند روند خود را حفظ کند.

وی ادامه داد: از یک طرف شاهد این هستیم که فروشنده‌‌ قوی در اغلب تک سهم‌های بازار وجود ندارند. به واسطه این موضوع بسیاری از سرمایه‌‌گذاران نسبت به خرید و سرمایه‌گذاری در بازار سهام میل نداشته باشند. البته این موضوع در معاملات این هفته نیز رخ داد و بسیاری از سهم‌ها در یک رقم پایین آمدند و در صفر تابلو در حال معامله بودند.

فلاحیان تاکید کرد: به نظر می‌رسد تا زمانی که این ابهامات پیرامون آینده اقتصادی کشور وجود دارد، روند بازار به همین شکل باشد. از طرفی هم حمایت‌هایی را از سمت متولیان بازار سرمایه از صندوق تسویه گرفته تا صندوق توسعه در بازار مشاهده نمی‌شود.

فلاحیان توضیح داد: وضعیت کلان اقتصادی تعریفی ندارد و تمامی بازارها در رکود هستند. البته باید توجه داشت که وضعیت بازار کالا و بازار سرمایه شبیه هم است./تجارت نیوز

ارسال نظر