سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است عراقچی در چین با لاوروف دیدار کرد مدودف: روسیه اهمیتی به اولتیماتوم ترامپ نمی‌دهد وزیر اطلاع‌رسانی سوریه: مداخله امنیتی در سویدا آخرین راه حل بود گفت‌وگوی وزیران خارجه آمریکا و تروئیکای اروپا درباره ایران و منطقه استعفای اعضای کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در اراضی اشغالی توضیحات عراقچی در مورد دستور کار نشست وزرای خارجه سازمان همکاری شانگهای در چین وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است

پایگاه انگلیسی: واشنگتن نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند

یک پایگاه انگلیسی با اشاره به اینکه سیاست "فشار حداکثری" به شکل‌گیری "مقاومت حداکثری" در ایران منجر شد نوشته واشنگتن نمی‌تواند ایران را به تسلیم وادار کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۰۴ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 25
کد خبر: ۱۳۹۸۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، یک پایگاه انگلیسی در گزارشی با اشاره به شکست سیاست موسوم به "فشار حداکثری" علیه ایران تصریح کرده که آمریکا نمی‌تواند ایران را به تسلیم در برابر خواسته‌هایش وادار کند.

"Justice Security" در مطلبی با عنوان «عقب راندن ایران از آستانه هسته‌ای شدن» با اشاره به وقفه ایجاد شده در مذاکرات وین، نوشته دولت "جو بایدن"، رئیس‌جمهور آمریکا در آستانه بحران هسته‌ای با ایران است.

در بخشی از این تحلیل آمده است: «تحریم‌های گسترده دوران ریاست‌جمهوری ترامپ بعد از خروج از برجام نشان داد که ایالات متحده نمی‌تواند ایران را به سادگی به تسلیم در برابر خواسته‌های خود مجبور کند.»

پایگاه Justice Security یادآوری کرده سیاست موسوم به "فشار حداکثری" که دولت ترامپ بعد از خروج از برجام در سال ۲۰۱۸ علیه ایران در پیش گرفت سیاست "مقاومت حداکثری" از سوی تهران را به همراه داشت.

نگارنده استدلال می‌کند خروج یکجانبه آمریکا از برجام، علی‌رغم پایبندی ایران، «تا حد زیادی اهرم‌های فشار دیپلماتیکی را که واشنگتن زمانی از آن‌ها برای افزایش فشارچندجانبه ضد ایران استفاده می‌کرد از بین برده است.»

Justice Security با بیان اینکه بازگشت به برجام بهترین راه برای حل مناقشه هسته‌ای با ایران است خطاب به دولت بایدن تصریح می‌کند: «برای بازگرداندن ایران از آستانه هسته‌ای شدن به اقدامات شجاعانه نیاز است.»

پایگاه انگلیسی در ادامه این تحلیل، درباره مذاکرات وین تأکید کرده است: «دولت بایدن برای دست یافتن به این هدف مسائل غیرهسته‌ای را که به عنوان مانع برای احیای توافق عمل کرده‌اند را از میان بردارد.»/تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار