️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد

پیگیری تشکیل جبهه واحد ۲۵ کشور برای مقابله با تحریم

رئیس فراکسیون مقابله با تحریم مجلس شورای اسلامی با بیان به‌دنبال آن هستیم که از دیپلماسی پارلمانی برای همراهی ۲۵ کشور تحت‌تأثیر تحریم‌های آمریکا استفاده کنیم گفت: بنا داریم جبهه واحدی را با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی ایجاد کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 18
کد خبر: ۱۳۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر ، محمدعلی پورمختار رئیس فراکسیون مقابله با تحریم در مجلس شورای اسلامی ، درباره اهداف این فراکسیون گفت: تلاش ما در این فراکسیون آن است که به دولت و کشور کمک کنیم. ما روش و اهداف خاصی را برای این فراکسیون در نظر گرفته‌ایم.

 

وی افزود: ایجاد ظرفیت دیپلماسی پارلمانی بسیار عظیم است که در مقابله با تحریم‌ها استفاده حداکثری خواهد شد. همچنین از ظرفیت بخش‌های مختلفی که در کشور وجود دارد که دولت یا نمی‌تواند و یا نمی‌خواهد از آنها استفاده کند، بهره خواهیم برد.

رئیس فراکسیون مقابله با تحریم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برای بی‌اثر کردن تحریم‌ها تلاش داریم تا از تمام ظرفیت کشور استفاده کنیم ضمن اینکه می‌کوشیم در مراجع بین‌المللی علیه اقدامات آمریکا در تحریم جمهوری اسلامی ایران که خلاف قوانین بین‌المللی است، استفاده کنیم.

 

پورمختار گفت: اقدام آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران اقدامی ضدبشری و خلاف حقوق بشر است.

وی افزود: بر مبنای شناختی که از 25 کشور داریم که آنها هم به‌روش‌های مختلف تحت تحریم‌های آمریکا هستند بنا داریم تا باشگاه مقابله با تحریم‌ها را ایجاد کرده و هدف واحد آنها برای مقابله با تحریم‌های آمریکا را محقق کرده و در زمینه همکاری و تشریک مساعی با یکدیگر گام برداریم.

 

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: قرار است با رفت‌وآمدهای دیپلماتیک صورت‌گرفته این 25 کشور در جهت مقابله با تحریم‌ها گام‌های مشترک برداشته و جبهه‌ای واحد علیه اقدامات آمریکا انجام دهند.

پورمختار گفت: اقدامات پژوهشی خوبی در مورد نحوه مقابله با تحریم‌ها و بی‌اثر کردن آنها صورت گرفته است که مجلس می‌تواند در این قضیه ورود، و آن را به دولت اعلام کند.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات قاطع نمایندگان و مجلس در فراکسیون مقابله با تحریم‌ها و پیشنهادات ارائه‌شده در این زمینه می‌تواند راهگشای بسیاری از مسائل در کشور باشد تا بتوانیم در نهایت تحریم‌ها را دور زده و آنها را بشکنیم.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار