افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

وزیر بهداشت:الزام استفاده از ماسک در مکان‌های باز برداشته شد

وزیر بهداشت:الزام استفاده از ماسک در مکان‌های باز برداشته شد به گفته عین اللهی به این جمع بندی رسیدیم که الزام استفاده از ماسک در مکان‌های باز برداشته شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۶۹

به گزارش راهبرد معاصر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران گفت: یکی از بزرگترین موفقیت‌های ایران در زمینه کرونا بوده است؛ چرا که واکسیناسیون در حجم وسیع و در زمان کوتاه انجام شد. ما از واکسن‌های موثر هم استفاده کردیم و از شهریور 1400 واکسن را با حجم زیاد وارد کردیم و تا امروز 150 میلیون دوز واکسن وارد کردیم. البته از دی ماه 1400 ورود واکسن متوقف شد و تولید داخلی انجام شد. ما در شش مرکز تولید واکسن داشتیم.

وی تاکید کرد: این حجم زیاد باعث شد ایمنی مردم بالا برود و در اجلاسی که در ژنو داشتیم جزو چند کشور موفق در کنترل بیماری کرونا بودیم و با توجه به این که در خرداد کلا رقم مرگ ناشی از کرونا تک رقمی بود در ستاد کرونا به این نتیجه رسیدم که در فضای باز استفاده از ماسک الزامی نیست و در جاهایی که بسته است و تهویه ندارد و به ویژه در وسایل نقلیه عمومی باید استفاده شود.

عین‌اللهی گفت: بیماری کرونا به طور کلی از بین نمی‌رود، مثل آنفولانزا می شود. بعد از مرحله همه گیری به مرحله آندمی و تک گیری می رسد. از این رو توصیه می شود سالی یک بار واکسیناسیون انجام شود و با توجه به اینکه هنوز خطر کرونا در دنیا از بین نرفته است، توصیه می کنیم کسانی که شش ماه از تزریق آخرشان انجام شده، یک نوبت تزریق انجام دهند و در سال‌های بعد با توجه به شرایط بین المللی این واکسن را در اختیار داروخانه ها قرار می‌دهیم.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره شیوع وبا در کشور نیز اعلام کرد: بیماری وبا هنوز آمار قابل توجهی نداریم و 40 مورد گزارش شده و در مناطق مرزی این خطر وجود دارد و سعی داریم کنترل کنیم، اما مهم است که شستشوی خوب سبزیجات را مدنظر قرار دهیم چون از این راه منتقل می‌شود.

وی در پاسخ به اینکه آیا گزارش عملکردی درباره قانون جوانی جمعیت داشتید گفت: ما از وزارت خانه‌های پیش‌رو هستیم و سه چهار ماه پیش قرارگاه جوانی جمعیت را راه اندازی کردیم و تمام معاونت‌ها موظف هستند گزارش دهند و فکر می کنیم از قانون هم جلوتر هستیم./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار