جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

مذاکرات محرمانه اسرائیل با قطر و عربستان درباره ایران

رسانه‌های عبری زبان مدعی شدند که مقامات صهیونیستی مذاکرات محرمانه‌ای با مقامات نظامی عربستان و قطر برای مقابله با ایران دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۰۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 June 29
کد خبر: ۱۴۰۴۷۸

به گزارش راهبرد معاصر شبکه عبری زبان N۱۲ در گزارشی از استقرار رادار‌های رژیم صهیونیستی در امارات خبر داد. در این گزارش ادعا شده است که این اقدام در راستای رصد موشک‌ها و پهپاد‌های ایران صورت گرفته است.

در ادامه این گزارش با استناد به گزارش‌های خارجی، اظهار داشت که این رادار‌های رژیم صهیونیستی به همراه سایر سامانه‌های پدافند هوایی، بخشی از سیستم دفاعی در منطقه که صهیونیست‌ها در تلاش هستند تا با آمریکا و متحدانش در خلیج فارس علیه ایران ایجاد کنند، خواهد بود.

از طرفی دیگر نیز روزنامه جروزالم پست متعلق به رژیم صهیونیستی نیز با انتشار خبری ادعا کرد که تل‌آوبو در حال مذاکرات محرمانه با مقامات سعودی و قطری برای مقابله با آنچه آن «تهدیدات ایران» خوانده، است.

همچنین روزنامه اقتصادی «گلوبز» به نقل از منابع صهیونیستی اعلام کرده بود که مراکش و کشور‌های حاشیه خلیج فارس درخواست‌هایی را برای خرید تسلیحات دفاعی به رژیم صهیونیستی ارائه کرده اند. درخواست ویژه این کشور‌ها خرید سامانه گنبد آهنین، رادار گرین کاج و سامانه پدافند موشکی پیکان هستند. پیش از این نیز درخواست‌های دیگری از طرف این کشور‌ها مطرح شده بود.

پیش از این نیز بنی گانتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اظهاراتی مدعی شد که رژیم صهیونیستی با کشور‌های منطقه علیه تهران نه تنها در زمینه پدافند هوایی و پهپاد‌های ایران، بلکه در همه زمینه‌ها با یکدیگر همکاری می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر